СИМУЛТАНКА БРАНКА КОПИТИЋА: Победу режирао са 28 поена

До победе над Рибницом у последњем колу Суперлиге пред плеј–оф, која је означила и прекид низа од четири пораза, одбојкаше Војводине водио је коректор Бранко Копитић.
odbojka
Фото: Филип Бакић

У првој утакмици коју је одиграо од почетка до краја нанизао је 28 поена и пружио је најбољу партију до сада у црвено–белом дресу. У одлучујућим тренуцима био је на висини задатка и оправдао је поверење тренера Марка Наранчића.

– Позиција коректора није нимало лака, али тренинзи и претходне утакмице на којима сам добијао шансу су ми много значиле – рекао је Бранко Копитић. – Ово је први пут да сам био у прилици да добијам кључне лопте, капитен Кисић ми је веровао у тим тренуцима и хвала му на томе.

Тријумф је био и те како потребан екипи, која ће од 27. марта стартовати у плеј–офу.

– Од почетка сезоне знали смо да ће бити тешко јер смо млади ушли у Суперлигу, али уз неколико старијих играча који су нас бодрили успели смо да остваримо доста победа и узмемо два пехара. После освајања купа  уследио је пад концентрације, што се дешава. Сви смо покушавали да нађемо решење за то и ова победа нам је много значила и била је инјекција самопоуздања пред завршницу првенства. Начин на који смо одиграли трећи сет против Рибнице, када смо били далеко бољи на сервису и пријему него у претходна два, треба да буде рецепт за даље – додао је Копитић.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести