ВОША ОДИГРАЛА СА СПАРТАКОМ: Капитен најавио завршницу сезоне „по мери“

Војводина и Спартак одиграли су пријатељску утакмицу на терену ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику. 
fudbal
Фото: ФК Војводина

Једини нама доступан податак био је тај да су у постави били играчи који су имали скромнију минутажу у првенственим сусретима. Отуда и претпоставка да су се знатно важнији детаљи дешавали изван терена на коме је утакмица играна.

Наиме, упоредо са контролном утакмицом, шеф Вошиног стручног штаба Божидар Бандовић увежбавао је тактичке варијанте са играчима који су изнели терет у претходним искушењима и донели резултат какав би свако Војводини близак желео да види.

– Што се резултата у минулим колима тиче свакако да јесмо у позицији да одржимо позитиван низ, али ако је о игри реч Војводина може не само да одржи ниво, можемо ми још боље и још убедљивије – цени капитен тима Дејан Зукић. – Најважније је да смо ставили тачку на низ резултата испод нашег нивоа. Тешко је било, играмо добро, а резултати изостају... Сада, када резултати прате утисак о игри, када смо ухватили залет, сада смо у позицији да најавимо завршницу првенства какву смо и планирали. Имамо довољно разлога да верујемо у то јер имамо добар тим и квалитетне играче, барем по двојицу за свако место у тиму. Само нам је самопоуздање требало. Верујем да ће наши навијачи, којима се у име колектива захваљујем на свесрдној подршци и кад нам није ишло, моћи да у свакој утакмици препознају квалитет достојан врха суперлигашке табеле.

Због двонедељне паузе у првенству играчи су одмарали четири дана. Време до гостовања у Сурдулици за осам дана предивиђено је за уигравање стила који је и донео резултат за поштовање.

Три дана касније уследиће и сусрет са Чукаричким на Карађорђу, који ће, баш као и пре годину дана, у великом проценту вероватноће, дати одговор на питање „или јесмо, или нисмо“.

Л. Бакмаз

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести