парламентарни избори

Магазин АВА КАРАБАТИЋ добила ВИШЕ ГЛАСОВА од хрватске МИНИСТАРКЕ КУЛТУРЕ, али остала БЕЗ ЗАСТУПНИЧКОГ МЕСТА
Једна од главних тачака програма хрватске старлете је била борба против корупције, борба против насиља над женама, кастрација педофила и силоватеља малолетне деце, те снижавање заступничких плата за 30 одсто.
Video
Свет (ВИДЕО) Ава Карабатић СЕ ИЗЛЕЧИЛА ОД АЛКОХОЛИЗМА И КАНДИДОВАЛА НА ИЗБОРИМА: Запевала уз Пернара и поручила „ОТРЕЗНИМО СЕ“
Хрватска старлета Ава Карабатић и политичар Иван Пернар запевали су пред публиком, чиме су започели изборну кампању и борбу за своја заступничка места у Сабору.
Политика ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЗАКАЗАНИ ЗА 17. ДЕЦЕМБАР Председник Србије их званично расписује следеће недеље
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће расписати парламентарне изборе током следеће недеље, а да ће се они одржати 17. децембра.
Свет Избори у Италији: Апсолутна већина десничарској коалицији
РИМ: Гласање на парламентарним изборима у Италији је завршено, пошто су биралишта затворена у 23 сата по локалном времену, преноси Би-Би-Си, а према излазним анкетама десничарска коалиција предвођена Браћом Италије Ђорђе Мелони на путу је да освоји апсолутну већину у парламенту
Политика Почело штампање гласачких листића за парламентарне изборе
БЕОГРАД: У штампарији "Службеног гласника" у Београду, вечерас у 22 часа почело је штампање гласачких листића за парламентарне изборе расписане за 3. април.
Свет Шкотски националисти освојили већину у парламенту
ЕДИНБУРГ: Шкотске странке које се залажу за независност освојиле су већину места у шкотском парламенту на изборима, што им даје могућност да покрену питање другог референдума о напуштању Велике Британије, јавља Ројтерс.
Политика Дачић: Гласине да ће се парламентарни избори одржати крајем 2021.
БЕОГРАД: Председник Скупштине Србије и лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић назвао је гласинама спекулације о томе да ће се парламентарни избори у Србији одржати крајем 2021. године.
Photo
Свет Избори у Црној Гори: До 12 сати гласало 45.3 одсто бирача, 15 одсто више
ПОДГОРИЦА: ПОДГОРИЦА: До 12 сати на парламентарним изборима у Црној Гори гласало је 45.3 одсто бирача, односно 244.600 грађана са правом гласа, што је за 15 одсто више него на октобарским изборима 2016, саопштено је из ЦДТ-а. На претходним изборима је до поднева гласало 29.9 бирача бирача, саопштили су из ЦДМ.
Политика Јовановић: Могући ванредни парламентарни избори 2022.године
Председник ДСС Милош Јовановић каже да то не би било изненађење, с обзиром на, како је навео, "општу политичку ситуацију и чињеницу да имамо такорећи једнопартијски парламент".
Свет С.Македонија: До 15 часова излазност 31,77 одсто
СКОПЉЕ:Према подацима Државне изборне комисије у Северној Македонији до 15 часова је гласало 576.395 бирача, односно 31,77 одсто од укупно уписаниху бирачки списак.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести