респираторне инфекције

Друштво БИЛО ЈЕ И ВРЕМЕ Батут: Пад броја оболелих од РЕСПИРАТОРНИХ ИНФЕКЦИЈА сличних грипу
БЕОГРАД: Број оболелих од обољења сличних грипу ове недеље је у односу на претходну падо за 12 одсто, саопштио је данас Институт за јавно здравље "Др Милан Јовановић Батут".
Друштво ГРИП ХАРА СРБИЈОМ, ЕВО ГДЕ ИМА НАЈВИШЕ ОБОЛЕЛИХ а у једном тренутно на мини одмору БОРАВИ ПОЛА СРБИЈЕ
Број оболелих од грипа и даље расте у Србији, и у нашој земљи бележи широка географска распрострањеност овог вируса.
Друштво ПРОДУЖЕЊЕ РАСПУСТА – Батут се огласио поводом посебних мера
Тренутна епидемиолошка ситуација не налаже посебне мере у школским и другим колективима, наведено је из Института за јавно здравље "Др Милан Јовановић Батут".
Друштво РАСТЕ БРОЈ ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ Најчешћи разлог респираторне вирусне и бактеријске инфекције
БЕОГРАД: Повећан је број деце оболеле од респираторних вирусних и бактеријских инфекција, а у Дому здравља "Др Милутин Ивковић" на Палилули само у понедељак прегледано је око 1.200 деце, доминантно школског узраста.
Друштво НИЈЕ ЕПИДЕМИЈА, ВЕЋ ТРИДЕМИЈА Од ове болести оболевају и одрасли ВИШЕ СЕ НЕ ЗНА КО ЈЕ ПРЕНОСИ
У медијима се говори да је у нашој земљи у току тридемија, међутим др Славица Марис, начелница Јединице за заразне болести у Градском заводу за јавно здравље у Београду објашњава за Телеграф да је ово више од тридемије, јер је више болести у оптицају, а она издваја 4 као најдоминантније.
Друштво РЕСПИРАТОРНЕ ИНФЕКЦИЈЕ У СРБИЈИ У ПУНОМ ЗАМАХУ Пријављена 9.143 случаја обољења сличних грипу
У Војводини се у претходној седмици бележе спорадични и изоловани случајеви обољења сличних грипу (ОСГ).
Друштво БЕОГРАДСКИ ДОМОВИ ЗДРАВЉА КРЦАТИ Деца масовно оболевају ОД РЕСПИРАТОРНИХ ИНФЕКЦИЈА
БЕОГРАД: Педијатријска одељења домова здравља у Београду бележе повећан број прегледа деце која се јављају због респираторних вирусних инфекција горњих дисајних путева.
Video
Друштво ОД ПОЧЕТКА ГОДИНЕ 310 СЛУЧАЈЕВА ВЕЛИКОГ КАШЉА Др Јовановић: У питању су природни циклуси! Ево шта је НАЈБОЉА ЗАШТИТА
БЕОГРАД: Директорка Института за јавно здравље Верица Јовановић изјавила је данас да је од почетка године у Србији регистровано 310 случајева великог кашља и да су природни циклуси када је број и на том нивоу, али је нагласила да је вакцина најбоља заштита од те респираторне инфекције.
Друштво ПОЧЕЛА СЕЗОНА ЕПИДЕМИЈА РЕСПИРАТОРНИХ ИНФЕКЦИЈА Вакцине су најбоља заштита за старије и болесне
Хладније доба године, у које управо улазимо, уобичајено је обележено повећаном активношћу сезонских респираторних инфекција. Број оболелих од коронавируса је у Србији из недеље у недељу све већи.
Друштво Харају респираторне инфекције: Бол у грлу, температура, кашаљ...
БЕОГРАД: У респираторној амбуланти Дома здравља Савски венац свакодневно се прегледа између 35 и 75 пацијената који се јављају због симптома као што су бол у грлу, повишена температура, суви или продуктивни кашаљ, главобоља, малаксалост и бол у мишићима.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести