авионска несрећа

Свет (ФОТО, ВИДЕО) Путник ПОГИНУО У АВИОНУ ЗБОГ ТУРБУЛЕНЦИЈА: Тотални ХАОС, 20 ПОВРЕЂЕНИХ
До инцидента је дошло синоћ након полетања из Лондона, када су у једном тренутку кренуле турбуленције док су надлетали подручја где харају тропске олује.
Свет ЈЕДНИ ЖАЛЕ ДРУГИ СЛАВЕ Данас погребни обреди за председника Ирана у Табризу и Кому (ВИДЕО)
ТЕХЕРАН: Погребни обред за иранског председника, министра спољних послова Хосеина Амира Абдолахијана и осталих који су настрадали у паду хеликоптера, обавиће се данас у Табризу, главном граду Источног Азербејџана, у 9.30 часова по локалном времену, преноси Ирна.
Свет УТВРЂЕНА ЛОКАЦИЈА ХЕЛИКОПТЕРА ПРЕДСЕДНИКА ИРАНА РАИСИЈА Потрага отежана због времена и терена, ОГЛАСИО СЕ И ВУЧИЋ
ТЕХЕРАН: Могућа локација на којој се налази хеликоптер у којем је био ирански председник Ебрахим Раиси утврђена је после вишечасовне потраге, саопштио је командант Иранске револуционарне гарде (ИРГЦ) за провинцију Источни Азербејџан.
Свет ДА ЛИ ИМА ЖИВИХ Пронађен срушени хеликоптер председника Ирана
ТЕХЕРАН: Тим за спасавање пронашао је вечерас срушени хеликоптер у којем је био ирански председник Ебрахим Раиси, објавила је иранска државна телевизија.
Свет СТРАВА НА АЕРОДРОМУ Запалио се авион, путници у паници ходали по крилу!
Авион компаније “Делта Аирлинес” запалио се недуго након што је слетео на Међународни аеродром Seattle-Tacoma.
Свет БОИНГОВ АВИОН ПОНОВО НА ИВИЦИ СМРТИ Отпао поклопац мотора и ударио у крило, ПАНИКА У ЛЕТЕЛИЦИ (ВИДЕО)
Да се највише несрећа деси приликом полетања и слетања авиона, показује најновији случај, у чијем се центру опет нашла компанија “Боинг”.
Свет Срушио се хеликоптер у швајцарским Алпима, три особе погинуле
ЖЕНЕВА: Три особе су погинуле, а три су повређене када се срушио хеликоптер који је спуштао скијаше на планину Петит Цомбин у кантону Вале у швајцарским Алпима, саопштила је локална полиција.
Свет АВИОН ПРОПАО ТОКОМ ЛЕТА Најмање 50 путника повређено
Након техничког проблема, који је изазвао пропадање на лету Сиднеј-Оукланд, лекарску помоћ затражило је више од 50 путника.
Свет Срушио се мали авион у Нешвилу, ИМА ПОГИНУЛИХ
НЕШВИЛ: Више људи је погинуло у граду Нешвилу, у америчкој савезној држави Тенеси, када се мали авион срушио у близини  ауто-пута, саопштила је полиција.
Спорт / Фудбал ДРАМА НА ЛЕТУ фудбалери попадали у несвест! МОГЛИ СМО ДА ПОМРЕМО (ВИДЕО)
Фудбалери Гамбије кренули су авионом за Обалу Слоноваче, у којој ће од следеће недеље учествовати на Афричком купу нација, али доживели су праву драму у лету.
EUR/RSD 117.1131
Најновије вести