рибарац

Photo
Нови Сад ТЕМА „ДНЕВНИКА” На површини од око 21 хектара ИЗМЕЂУ РЕЧНЕ ФЛОТИЛЕ И РИБАРЦА градиће се ОПШТЕГРАДСКИ ЦЕНТАР (ФОТО)
НОВИ САД: Одборници новосадске Скупштине усвојили су предлог одлуке о изради Плана генералне регулације (ПГР) простора између примарног одбрамбеног насипа уз касарну Речне флотиле и Рибарског острва, којим је обухваћена површина од око 21 хектар.
Нови Сад Из архива града: Рибарско острво није дато
Нови Сад је након завршетка Другог светског рата доживео брз и динамичан развој који се најбоље видео на пољу урбанизма.
Photo
Политика Директор новосадског Урбанизма: Нови планови бришу 30 ха бетона и асфалта
НОВИ САД: Нова планска документација која је у изради, ГУП Новог Сада до 2030, као и ПГР Приобаља, не планира стамбено-пословну градњу на просторима Каменичке аде, Шодроша, Рибарског острва и на градској плажи Штранд док се на делу уз Булевар деспота Стефана планирају студентски домови и спортски садржаји, навео је директор "Урбанизма" Душан Миладиновић у свом јучерашњем одговору организацијама цивилног друштва окупљених око "Зелене столице".
Нови Сад Културно лето на „Континенту Рибарац”
НОВИ САД: Културна манифестација „Лето на Рибарцу” биће одржана у петак и суботу на популарном Шпицу на Рибарском острву.
Нови Сад Вечерас на Рибарцу хуманитарно вече ПМФ-а
У организацији студената треће године Департмана Природно-математичког факултета за географију, туризам и хотелијерство већ 14. годину заредом одржвају се хуманитарни аниматорски програми под менторством проф. др Анђелије Ивков Џигурски и доц. др Игора Стаменковића.
Photo
Нови Сад Рибарац – оаза за све генерације
Тако близу града, а опет тако далеко од вреве, Рибарац је годинама омиљено туристичко насеље, посебно лети, због дужине плаже и кутака по свачијој мери.
Нови Сад За чистији Шодрош и Рибарац
Поводом Светског дана заштите животне средине, у уторак, 5. јуна, организује се еколошка акција чишћења плаже Шодрош и Рибарског острва.
Нови Сад Рибарско острво сјајна прилика за бег од градске вреве
Бег од градске вреве и тропских врућина, које су ових дана задесиле и наш град, неки суграђани потражили су на Рибарском острву.
Нови Сад Сутра чишћење плаже на Рибарцу
Чланови шест невладиних организација сутра ће уређивати плажу на Рибарском острву.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести