одлазак

Војводина Опустело Змајево
Нико не барата прецизним податком колико је људи у последњих неколико година напустило Змајево и отишло у веће градове у Србији или у иностранство, али већ на први поглед се може приметити да су улице опустеле, да је све више празних, запуштених кућа оглашених за продају.
Економија / Наслови Стварање стручњака који одлазе је промашена инвестиција
Према подацима Организације за економску безбедност и сарадњу од 2000. године из земље је отишло више од 650.000 грађана Србије, највише младих и радно способних.
Економија / Наслови Може ли Србија задржати раднике: Са запада стижу боље понуде
НОВИ САД: Сва је прилика да ће се наредних година осим борбе за инвеститоре водити и љута битка за радну снагу. Наиме, многе државе већ сада кубуре с недостатком радника на домаћем тржишту рада, због чега разним олакшицама за странце, покушавају да је привуку из суседних земаља.
Политика Шешељ: Идемо у Хртковце 6. маја, нећемо се тући са полицијом
БЕОГРАД: Лидер СРС Војислав Шешељ изјавио је данас да је та странка поднела жалбу на одлуку полиције да им не дозволи скуп у Хртковцима 6. маја и поручио да ће радикали тамо отићи, али да се неће тући са полицијом.
Економија / Наслови Нема укидања "пенала" за одлазак у пензију пре 65.година
БЕОГРАД:  Нема основа за измене Закона о пензијском и инвалидском осигурању, речено је Танјугу у Министарству рада, а поводом писања медија да би средином године, изменама овог закона могли бити укинути "пенали" за одлазак у пензију пре напуњених 65. година живота.
Нови Сад Дружење вожњом кроз град
Тацна с храном на бициклу обрадовала је у уторак суграђане код Футошке пијаце, чиме је екипа „Новосадске бициклистичке иницијативе” уз тај својеврсни доручак најавила догађаје за предстојећи викенд.
Спорт / Фудбал Батак: Питање мог одласка или останка решили су други
НОВИ САД: На молбу да нам из свог угла појасни разлоге сукоба с Драгославом Вуковићем после сусрета с Ружомбероком, дојучерашњи тренер Војводине Радослав Батак је рекао:
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести