Основно јавно тужилаштво

Хроника ПРИТВОР ДВОЈЦУ ИЗ ОКОЛИНЕ БЕОГРАДА Запалили локал и BMW X5 у Новом Саду
Основни суд у Новом Саду одредио је притвор двојици младића из околине Београда, који се сумњиче да су, у ноћи између 10. и 11. октобра, у Улици Цара Душана изазвали пожар на једном угоститељском објекту, а потом, недељу дана касније, запалили возило BMW X5 на Лиману.
Хроника ДРЗАК ПЉАЧКАШ Отргао минђушу жени са увета, па побегао
СМЕДЕРЕВО: Основно јавно тужилаштво у Смедереву поднело је оптужни предлог против И.Ј. (29) из Смедерева због сумње да је жени пришао са леђа и отргао минђушу са увета.
Хроника Тројици изречена забрана прилажења, састајања и комуницирања са сведоцима
Тројица двадесетједногодишњих Новосађана, В. К., М. М. и В. Е. који се сумњиче да су у ноћи између суботе и недеље на новосадском Новом насељу, нанели тешке повреде суграђанину У. В. (23), саслушани су у Основном јавном тужилаштву.
Хроника Тужилаштво потврдило: Башић задржан због нелегалне градње
БЕОГРАД: Бивши председник општине Палилула Данило Башић и још два осумњичена за нелегалну градњу вишеспратнице на општини Палилула задржани су данас у полицији по налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду.
Хроника Тужилац тражи лечење осумњиченог за инцидент код Скупштине
БЕОГРАД: Прво основно тужилаштво у Београду поднело је данас суду предлог за изрицање мере обавезног психиајтријског лечења на слободи за Павла Бербера, јер је у стању неурачунљивости у децембру направио инцидент испред републичке Скупштине, који представља кривично дело.
Хроника Недић: Тужилаштво обуставља поступак против директора
БЕОГРАД: Председник Скупштине Друштва директора школа Србије Дејан Недић пренео је да их је министар просвете Бранко Ружић на састанку обавестио да Треће основно тужилаштво обуставља поступак против директора школа.
Хроника Двојица оптужена за крађу виолине од Лајка Феликса
Основно јавно тужилаштво у Бечеју подигло је оптужницу против Петра Јовишића (48), из Старе Пазове и Ненада Симетића (51) из Темерина због крађе скупоцене виолине музичком уметнику Лајку Феликсу.
Хроника Основно јавно тужилаштво у Зрењанину: Било чак 97,57 одсто осуђујућих пресуда
Против 2.864 лица су у 2019. години поднете кривичне пријаве у Основном јавном тужилаштву у Зрењанину, што је 1,15 одсто више него 2018. То је саопштено на конференцији за медије у седишту Основног јавног тужилаштва.
Хроника Оптужен плачкаш из зрењанинских болница
ЗРЕЊАНИН: Основно јавно тужилаштво у Зрењанину оптужило је Р.Ф. (51) из Зрењанина због више крађа извршених у болницама у том граду у фебруару и марту ове године.
Хроника Службеник тужилаштва у Новом Саду претио тужиоцу из Београда?
Полиција је задржала службеника новосадског Основног јавног тужилаштва Б. М. (32) из Новог Сада до 48 сати, под сумњом да је прекјуче починио кривично дело угрожавања сигурности на радном месту у Сутјеској улици 3, односно у новосадској Палати правде, сазнаје „Дневник” незванично.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести