годишњица олује

Политика Вулин: И даље верујем да Милошевић неће ићи у Книн
Вулин је за ТВ Пинк навео да ће поштовати молбу председника Србије Александра Вучића да не коментарише и не оцењује најаву одласка Милошевића у Книн док се то не деси.
Свет Пленковић: Долазак Милошевића врло корисна и добра ствар
Пленковић је синоћ у Дневнику ХРТ-а оценио да је долазак Бориса Милошевића у име СДСС-а врло корисна и добра ствар за хрватско друштво, за односе између Хрвата и српске мањине у Хрватској
Политика ДСС: Одлука СДСС да учествује на прослави Олује неприхватљива
Можда би и било донекле људски разумљиво и политички прагматично да се да опроштај онима који су злочине извршили, да су они показали искрено кајање, што никако није случај, оцењује ДСС.
Политика Вучић: Данас су Срби, ма где живели, уједињени...
КРУШЕДОЛ:  Данас су Срби, ма где да живе, апсолутно уједињени и знају шта им је чинити у будућности, поручио је вечерас из Крушедола председник Србије Александар Вучић, на обележавању 24 године од акције "Олуја", и истакао да је посебно поносан, јер су сви Срби на данашни дан, ма где да су на планети, уједињени. 
Друштво Помен страдалима у Олуји у Цркви Светог Марка
БЕОГРАД: Србима страдалим током акције Олуја данас је служен парастос у Цркви Светог Марка, а то је уједно била и прилика да се још једном скрене пажња на чињеницу да прогнани Срби и данас 24 године касније, своја основна, људска и имовинска права у Хрватској остварују тешко или никако.
Свет Црна Гора опет шаље представника на "прославу Олује"
ПОДГОРИЦА: Црна Гора планира да и ове године пошаље свог представника који ће са хрватским властима "прослављати" војну акцију Олуја у којој је своје домове морало да напусти више од 250.000 Срба, пишу београдски медији.
Политика Срби се суочавају са чињеницом да рат није завршен Олујом  
ЗАГРЕБ: Рат је завршен, али формално, јер он још траје у медијима, у школама у хрватском друштву, на улици, каже Борис Милошевић, нови председник Српског националног вијећа, оцењујући полажај Срба у Хрватској 24 године од акције „Олуја", коју Хрватска држава слави, без признања српских жртава и саосећања према њима.
Политика Дачић: Данашњи дан трајно ћемо памтити по злу
БЕОГРАД: Поводом обележавања 24 године од акције "Олуја" министар спољних послова Ивица Дачић каже да Србија никада неће заборавити данашњи дан, 4. август, датум који ће Србија и српски народ трајно обележавати по злу.
Политика Обележавање годишњице Олује код манастира Крушедол
БЕОГРАД: Централна манифестација поводом обележавања годишњице хрватске војно-полицијске акције "Олуја" 1995. биће одржана вечерас у 19 сати код манастира Крушедол на Фрушкој Гори, уз присуство председника и премијера Србије Александра Вучића и Ане Брнабић.
Политика Мировић: Наш народ тражи истину о Олуји, злочину без санкција
НОВИ САД: Председник покрајинске владе Игор Мировић позвао је данас грађане да присуствују обележавању годишњице Олује и кроз дужан пијетет према жртвама укажу на велики злочин који до сада није наишао на санкције.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести