Мишелук

Нови Сад НОВОСАЂАНИ, МАЛЕНА АНЂЕЛА ТРЕБА НАШУ ПОМОЋ У суботу ће на Мишелуку бити организован ХУМАНИТАРНИ НОЋНИ БАЗАР Сви сте позвани!
Хуманитарни скуп и Ноћни базар, на ком ће бити прикупљана помоћ за Анђелу Костић одржаће се у суботу, 13. априла, у 20 часова на Мишелуку.
Нови Сад (ФОТО) ТЕМА ДНЕВНИКА: ПЛАН ЗА ПРОСТОР НА МИШЕЛУКУ  НА ЈАВНОМ УВИДУ ДО 4. АПРИЛА Изнад тунела општеградски центар, паркови, стазе...
Након што су почетком марта одборници новосадске Скупштине дали зелено светло за израду Плана генералне регулације општеградског центра на Транџаменту у Петроварадину, тај документ, којим је обухваћена површина од 5,5 хектара, стављен је на рани јавни увид до 4. априла. Реч је о простору у зони изнад тунела у наставку  Моста слободе.
Нови Сад (ФОТО) ПРОСТОР ОКО КОВИД БОЛНИЦЕ НА МИШЕЛУКУ УСКОРО У НОВОМ РУХУ Поплочавају тротоаре и асфалтирају саобраћајнице
Изградња саобраћајних површина, са пратећом инфраструктуром са сремске стране Новог Сада, на Мишелуку 3 у Петроварадину одмиче планираном динамиком и у току су земљани радови.
Друштво (ФОТО) ДНЕВНИК НА ЛИЦУ МЕСТА Љубав и пажња за најтеже болеснике ЦЕНТАР ЗА ПАЛИЈАТИВНО ЗБРИЊАВАЊЕ НА МИШЕЛУКУ
У Центру за палијативну негу сам десетак дана. Имам аденокарцином оваријума, дебелог и танког црева. Прву операцију сам имала 2021. године, после које ми је остало метар и по црева.
Нови Сад ТЕМА „ДНЕВНИКА”: НА МИШЕЛУКУ НАСЕЉЕ ЗА 30.000 ЉУДИ Већина парцела продата, у плану школа, вртић... ЦЕНА КВАДРАТА СКОЧИЛА
Мишелук би требало да насели 30.000 људи, а по плану ту су предвиђене: школе, вртићи, нова зграда Паркинг сервиса, верски објекти и друго.
Нови Сад На Мишелуку нови вртић, стамбене зграде, културни објекти ШТА ће бити сас барутаном Петроварадинске тврђаве
На јавном увиду од данас се налази Нацрт одлуке о изменама и допунама Плана детаљне регулације Мишелука са рибњаком, који на површини старе барутане предвиђа стамбени комплекс, вртић и објекат културе.
Друштво ОПРЕМЉЕН ЦЕНТАР ЗА ПАЛИЈАТИВНУ НЕГУ Све спремно за пријем најтежих пацијената (ВИДЕО)
У болницу на Мишелуку од сутра ће почети да пристижу пацијенти који ће користити Одсек за ментално здравље у заједници, као и тешки болесници који ће бити смештани у Центру за палијативну негу.
Photo
Нови Сад Тема “Дневника”: Мишелук ће населити више од 30.000 људи
НОВИ САД: Инфраструктурно опремање Мишелука три почело је у фебруару, док су инвеститори још прошле године почели с понудом станова у делу Новог Сада који ће по речима челника града бити један од најатрактивнијих за живот.
Нови Сад Почело комунално уређење локалитета Мишелук III
 На локалитету Мишелук III у Петроварадину започета је прва фаза изградње саобраћајних површина са пратећом инфраструктуром.
Photo
Нови Сад На Мишелуку све више градилишта и станова
Инфраструктурно опремање Мишелука три почеће у фебруару, пошто је новосадска Градска управа за Грађевинско земљиште и инвестиције недавно одабрала извођаче, док су још прошле године инвеститори почели с градњом стамбених објеката.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести