ИНИЦИЈАТИВА ЂУРЂЕВАЧКИХ УЧИТЕЉИЦА И НАСТАВНИЦА Не желе поклоне за Осми март, НОВАЦ ИДЕ У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ

ЂУРЂЕВО: Основна школа „Јован Јовановић Змај“ из Ђурђева позната је по учествовању у многим пројектима, нарочито оним који се тичу демократије и мултикултуралности, а такође оно што их издваја јесу многобројне хуманитарне иницијативе, које се сваке године организују по неколико пута.
а
Фото: Dnevnik.rs

Овог пута иницијатори су запослене жене у овој школи, које су на друштвеним мрежама и у групама за родитеље поделиле несвакидашњу поруку.

Наиме, оне су се захвалиле родитељима на сваком знаку пажње за Дан жена, али ове године имају другачију жељу. Сав новац који би се потрошио на поклоне за њих, желе да буде усмерен у хуманитарне сврхе.

Фото: Dnevnik.rs

„Желимо да поделимо једну идеју, која би могла да направи велику разлику у животима оних којима је то заиста потребно. Уместо индивидуалних поклона које сте планирали, предлажемо да учествујемо у хуманитарној акцији. Овогодишњи новчани допринос који сте планирали за нас, предлажемо да преусмерите ка подршци лечењу Николине Калинић из Шајкаша. Ми као тим верујемо да дељење са онима којима је помоћ најпотребнија доноси веће задовољство и смисао нашем заједничком раду. Верујемо да ће деца увек пронаћи креативне начине да нам изразе своју љубав, а ми ћемо са захвалношћу примити те гестове“, поручио је колектив ОШ „Јован Јовановић Змај“ Ђурђево.

Фото: Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Текст и фото: М. Рашић

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести