У Кикинди прослављен Божић по грегоријанском календару

КИКИНДА: Свечаној Божићној миси у Римокатоличкој цркви Светог Фрање, поред великог броја верника, присуствовали су чланови Градског већа, Имре Кабок и Миодраг Булајић, као и начелник Севернобанатског управног округа Никола Лукач.
kikinda bozic
Фото: kikinda.org.rs

Суграђанима који Божић славе по Грегоријанском календару честитку је упутио Имре Кабок и пожелео им мир и добро здравље.

„Свима који данас прослављају Божић желим лепе и пријатне божићне празнике са пуно среће и пуно здравља. Сви се ми трудимо, без обзира колико су породице разасуте по читавом свету, да се за овај веома важан празник окупимо под истим кровом и за истим столом“, поручио је Кабок.

Фото: kikinda.org.rs

Верницима који Божић славе по Грегоријанском календару, начелник Севернобанатског округа пожелео је срећу, здравље и весеље у наредној години.

„У своје лично име, и у име Севернобанатског управног округа, желео бих да Божић честитам свима који славе по Грегоријанском календару. Свима бих пожелео да још много година славимо и да заједнички живимо и радимо на овим просторима“, рекао је Лукач.

Р. Д.

(Текст је део пројекта који је суфинансиран од стране Града Кикинда. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Града.)

EUR/RSD 117.5825
Најновије вести