Вукан прворођена беба у Кикинди

КИКИНДА: Вукан Латковић прва је беба рођена у кикиндском породилишту ове године. Мајка Снежана на свет га је донела 1. јануара у 8.15. Узбуђење и радост због рођења другог детета, двадесетдвогодишња мама из Банатског Великог Села поделила је са заменицом градоначеника Босиљком Срдић и представницама Црвеног крста.
Vukan prvorođena beba u Kikindi Foto: Grad Kikinda
Фото: Вукан прворођена беба у Кикинди Фото: Град Кикинда

„Веома сам срећна због Вукана, а старија сестра Лена једва чека да види брата. Она има две и по године. Пријатно ме је изненадила данашња посета и што су дароване све бебе и мајке. Свака помоћ пуно значи“, рекла је Снежана Латковић.Вукан је на рођењу имао око 3,9 килограма и био дугачак 54 центиметра. Порођај је протекао у најбољем могућем реду, а Град Кикинда је Вукановој мајци даровао ваучер у износу од 40.000 динара.

Званичници Града Кикинде и Црвеног крста већ по традицији, посетили су порођајно одељење кикиндске болнице. Пригодне поклоне су добиле све мајке и бебе:

„Не постоји лепша посета и обавеза од ове. И овог јануара ми се пружила прилика да у име Градске управе поздравим првог суграђанина рођеног у овој години. Вукану желим пуно здравља, среће и љубави, а родитељима снаге и стрпљења у првим данима одгајања и његовог васпитања“, каже заменица градоначеника.

М. Сћ

Joca
07.01.2018 • 15:55
Kako ih nije sramota da se porodila u beogradu dobila bi 150 hiljada bez da se guras
EUR/RSD 117.5531
Најновије вести