ИСТОРИЈА НОВОГ САДА Сателит је мали свемир у коме је све надохват руке

Назад на вест
Коментари
Satelit
05.03.2018 • 09:17
Sve ste lepo napisali i opisali samo ono sto ste trebali , niste. Zasto niste dosli kad je lepo vreme da vidite ,,divlju pijacu i deponiju" i kako je sve idilicno nakon sto ,,savesni prodavci" odu kuci i ostve brdo razno-raznog smeca??? Vec 3 godine unazad NIKO u ovom gredu nece da obarti paznju i pokusa da resi bar delimicno problem ljudi koji zive u neposrednoj blizini. To je velika sramota grada i svih sluzbi koje bi terebale da se pozabave sa tim.
Dragana
06.03.2018 • 16:11
zaista Vas ne razumem. Gospođa je lepo opisala vreme od svog dolaska i nastanjivanja na Satelitu do nekih....90-tih godina, delimično i danas, ako ste pročitali. zašto tolika osionost prema njoj. Ko Vam je svima kriv kada se krijete u mišje rupe, a sav vam je posao da trunite ovde po internetu. Da li je bili ko organizovano podneo peticiju protiv svih bahinalija koje se dešavaju na tom prljavom platou. Ni ne pokušavajte da mi protivrečite, jer živim u neposrednoj blizini vašeg kvarta.
Marija Redzepov
07.03.2018 • 12:33
Zivim na satelitu 39 godina obozavam satelit Ali u zadnjih nekoliko godina je zivot nemoguc srusene kuce degod prodjes smrdi pacova I miseva I'ma na izvoz kao I kerova lutalica
Остави коментар
7 + 0 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести