Постоји идејни пројекат за нови „Карађорђе”

Назад на вест
Коментари
VOX POPULI
03.08.2018 • 12:17
Ovo je veoma važno. Sve nas zanima da li taj idejni projekat podrazumeva izgradnju stadiona kod lokacije pri autoputu Novi Sad - Beograd. Ako to jeste slučaj onda ovakva inicijativa treba pod hitno da se stavi ad acta i to trajno! Ne treba nam stadion koji će biti van grada. Stadionu je mesto u gradu, to je tako oduvek i zauvek tako treba i da bude. On je funkcionalna građevina i jedan od simbila grada. A kao što je poznato simboli se ne izmeštaju. Na slici je pokazano da ne postoji atletska staza, što je u redu. Atletski klubovi treba da imaju namenski objekat jer je reč o bazničnoj sportskoj disciplini. I to je jedini ustupak koji vredi napraviti, ali samo to. Stadioni u Beogradu se neće izmeštati, a poznato je da nisu u vlasništu klubova koji na njima igraju. Molim moderatora da u ime svih ljubitelja fudbala u ovom našem lepom gradu, što pre odobre ovaj komenatar, a one koji ga pročitaju da odreaguju i takođe iznesu svoje mišljenje o ovoj za sve nas značajnoj temi. Hvala svima.
Branislav
03.08.2018 • 21:17
Popovic
Slaninar 100%
03.08.2018 • 21:58
Ako sam dobro shvatio članke po forumima i javnim glasilima, planira se rekonstrukcija i modernizacija postojećeg stadiona, a ne izmeštanje i gradnja novog.
Cane
04.08.2018 • 09:19
Apsolutno je neprihvatljiva bilo kakva suluda ideja o izmeštanju stadiona sa sadašnje lokacije. Treba ga potpuno i temeljno rekonstruisati, ali u svakom slučaju i po svaku cenu mora ostati na mestu na kojem se sada nalazi. Tačka!
Остави коментар
6 + 0 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести