Вокер: Вучић зна истину о Рачку

Назад на вест
Коментари
Miroslava
14.01.2020 • 09:12
Svi znaju istinu o Račku! Nemačka televizija ARD je u udarnim večernjim vestima, nakon bombardovanj Srbije, objavila da je Račak LAŽ! Da su učk poginuli preobučeni u civile i da je srpska vojska za to odgovorna!
Славиша
14.01.2020 • 09:26
Само ми је жао што ми Срби нисмо као неки други народ,са блиског истока,ти би добио своју заслужену казну за Рачак,преко окулара,а небих се шетао тако слободно и куражно.Под хитно би наше обавештајне службе требале да пређу на рад по Израелском систему превентиве и одбране државних и националних интереса!
eks
14.01.2020 • 09:38
Naravno da zna, Vokeru. To mnogi znaju, ne samo Vučić. Istina je da si ti inscenirao ceo dogadjaj, da ste teroristima, koji su poginuli u borbi na drugim mestima, skidali uniforme UČK i donosili leševe na mesto gde su snimatelji i statisti za plakanje dovedeni za predstavu. Svi znaju da si ti agent CIA , da si bio zadužen za ovu manipulaciju . Dokazano je od strane forenzičara , koje ste oterali i zapretili da ne objave svoje izveštaje, ali je to ipak "procurilo" . Sve je jasno, svi znaju istinu , ali CIA je CIA , moćna zločinačka organizacija koju mediji ne smeju da raskrinkaju zbog straha i ubistava koje ta organizacija sprovodi .
Nuki
14.01.2020 • 16:26
Śkavelska nacija je ta nacija koja Se odrekla Boga , i pravila pakt sa djavolom ,
Остави коментар
10 + 3 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1627
Најновије вести