На гробљима у Црвенки и Кули сахрањене жртве тешке саобраћајне несреће на путу Руски Крстур – Кула

Назад на вест
Коментари
majka
09.07.2020 • 22:28
Zao mi je porodica poginulih ali i porodice Mihajla a i njega samog. On ce ih nositi ceo zivot na dusi a opet nije samo on kriv u svemu tome. Verujte da znam kako je roditeljima jer sam i ja izgubila sina pre 5 god. Ubica u zatvoru a sin u grobu. Svi su oni mladi, neopravdavam alkohol nikako, ali ni izlaske u toliko ssti za decu, ni za koga. Ali nesrece se desavaju...
Korisnik
10.07.2020 • 15:38
Ovaj pojas bi ih spasio ili sveo nesreću na minimum. Vozač je ipak kriv zato što putnicima nije rekao da se vežu pojasevima!
Ана
12.07.2020 • 18:32
Vozač je kriv apsolutno. Pijan, neprilagođena brzina, opšta neodgovornost, nevezani pojasevi. Kakva crna nesreća. Nesreća su takvi ljudi na putevima.
Ана
12.07.2020 • 18:37
Žao Vam je ubice? Kakva nesreća, ovo je čist ljudski faktor, nemar, alkoholisanost, duplo veca brzina od dozvoljene, nevezani pojasevi, šta imaju žrtve i njihove porodice od toga što je njemu žao?! Još treba da mu brišemo suze, pa zvog takvih svaki dan nevini ginu, mene i dete umalo nije ubio pijani vozac bez dozvole na semaforu koji je presao preko dve pune i crvenog svetla i direktno se zakucao u nas koji smo sva sreća stojali u mestu. Takvima maksimalna kazna za ubistvo, ili je oslobadjajuce sto je jadan bio pijan i vozio po mraku. Onda treba da smisle dnevne dozvole.
Остави коментар
4 + 14 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести