“Ако не сме да каже истину, амбасадорка не треба ни да лаже”

Назад на вест
Коментари
Ako koza laze,…
02.10.2022 • 15:36
ma, gospodine Vulin, nije diplomatski da otvoreno kazete ono sto mislite, a narocito za dokazane nam "prijatelje" kao sto su to vecito bili, ostali i bice Germani, nego ste trebali da kazete kako germanska ambasadorka nije govorila istinu. I ma koliko se germanskih ambasadora menjalo, i ma koliko se menjale svetske okolnosti, po svim pitanjima drustvenihsituacija, oni ne menjaju, sto bi neki rekli, ni za jotu, svoje vekovno (naravno negativno) misljenje o nama Srbima.
Ako koza laze,…
02.10.2022 • 15:45
Ne zabrinjavaju moju malenkost, kao ni mnoge patriotski raspolozene Srbe, izjave germanskih, kako ambasadora (u zenskom ili muskom liku) tako i njihovih vrhovnika, koliko me zabrinjavaju pojedine izjave nasih politickih poslenika, koji se zalazu svim sopstvenim mogucnostima, da nam dokazu kako su se Germani promenili u odnosu na nas, bez cvrstih argumenata. Ali zato, imate na sijaset izjava poput ovih koje je iskazala njihova ambasadorka. Dobro, neko reci reci da je sve to, samo, politika.
Poamatrač
02.10.2022 • 15:47
BRAVO za Vulina.
Ako koza laze,…
02.10.2022 • 15:58
Ali se slabo kad secamo da je politika, bar po ustaljenoj retorici, najstariji zanat na svetu. Sto znaci da je politika prevazisla, nekada smatrano najstarije tajno, u javnosti poznato kao dobrovoljno, a u svrsi zarade, van redovnih zanimanja, pruzanje pomoci unesrecenom a pomamnom suprotnom polu, praznjenja viska energije, sto ce reci, bez ikakvog okolisenja, nudjenja dobrovoljnih seksualnih usluga. Hajde, da su sve ove iznesene insinuacije u sluzbi dobrobiti politicara i dobrovoljnih delatnika
Ako koza laze,…
02.10.2022 • 16:06
I nije to nesto sto treba da nas zabrinjava, jer je to u savremenom svetu sve dozvoljeno, makar i ne bilo na korist. Ali me brinu, kako nasi politicki poslenici neprestano iznose - mal'te ne da se time i hvale - da germani svojim otvaranjem fabrika u nasoj Srbijici, bez obzira na jeftinu radnu snagu, ustupanje infrastrukture, bez nadoknade, pa jos subvencionisanje od strane drzave, od nekoliko desetina hiljada evra po radniku, "pomazu" zaposljavanje. Pitam, u svom ne razumevanju:
Ako koza laze,…
02.10.2022 • 16:14
Da li bi, svi promovisani strani ulagaci pristali na drugaciji nacin, pristajali da ulazu da nemaju ovako povoljne uslove, kao sto to imaju kod nas? Njihov rizik je minimalan a dobit veliki i cist, koji ne ostavljaju u nasu drzavu vec ga ulazu u svoju. U redu, da se, do nekle i slozimo sa cinjenicom, da drugacijeg izbora nismo imali, ali sta ce biti ako sutra, ti isti "dobrotvori" nadju bolje uslove u drugim drzavama sveta, da li mislite da ce i dalje ostati u Srbiji?
Ako koza laze,…
02.10.2022 • 16:24
Ili, kao sto se vec nagovestava, opste haoticno stanje u svetu, po pitanju energenata, ti isti profiterski ulagaci, i dalje ostati u Srbiji, ili se povuci, u svoje rajske brloge, koji su stvorili zahvaljujuci ovako povoljnim uslovima, koristeci svoju nadmoc nad ojadjenim, bas od tih "dobrotvoraca", narodima? I ne samo kod nas, vec sirom sveta. Povrh svega, nad svetom su se nadvili tmurni oblaci, koje su stvorili svetski mocnici, jer im vise ne odgovara probudjenost usnulih narodnih masa.
Ako koza laze,…
02.10.2022 • 16:32
Tako da su ova tmurna vremena postala, toliko opasna, da je obicnom smrtniku ostalo samo da razmislja o prezivljavanju od danas do sutra, uz sve strahove i stresove koje svakodnevno prozivljava, sto od pretnji velikim svetskim pogromoma, sto od strane multimedija u sluzbi vrhunskih manipulatora i izvodjaca svih svetskih radova, kako nam, svaki bogovetni dan, trube, da je to za "dobro" svih nas. Sto bi saldzije rekle, bez obzira na obzir, a uzimajuci sve u obzir, ne pise nam se dobro.
Остави коментар
9 + 2 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести