Вучић на ТВ Хепи: Ово није “Вучићева бајка”, већ БАЈКА ХРАБРИХ ЉУДИ који су учествовали у ИЗГРАДЊИ БОЉЕ СРБИЈЕ

Назад на вест
Коментари
Urodjeni Naivac
10.08.2023 • 23:05
Moram priznati da sam urodjeni naivac, jer sam mnogo "verovao" u ranija obecanja svih dsadasnjih predstavnika nasih vlasti u vrhovima srpske hijerarhije, koja se, eto, menja po potrebama, da narodu iskazu svoje zelje. Lepo je sto ce narod, do pomenute godine imati toliku platu. A sta bese inflacija, bez dotacija? Eh, da mi je znati, mila moja mati: koliko ce biti stete, do 2025.? To moze da nam odgovori, samo onaj ko istinu zbori. Kolika ce biti nasa steta, to zna samo "Ero sa onoga sveta".
Urodjeni Naivac
10.08.2023 • 23:23
Cuju se glasine da cemo biti novi Svajcarci. Ali ne oni kojima je narod kupovao nekretnine, pa im se omace, kao u onoj prici "o godinama koje su pojeli skakvci" Umesto skakavaca iz price, po novim zakonima, namnozise se Izvrsitelji, koji urnisu kreditno stecenu imovinu. A kredite, ne otplacuju duznici, zbog povremeno - privremenih zaposlenja. Kazu da sarena kreja lepo izgleda, samo sto je kvari krestavi glas. Na ovu temu ima mnogo, da se kaze sto sta, ali se prica da ce to mnogo da kosta.
Urodjeni Naivac
11.08.2023 • 13:48
Ne znam da li sam u pravu, ali me ova Vuciceva izjava da kritike upucene njemu, od strane nekih "prijatela" Srbije, nisu njemu upucene, vec je to radi napretka Srbije, napad na Srbiju, na vec cuvenu izjavu Slobodana Milosevica "da oni ne napaduju Srbiju zbog Milosevica, vec Milosevica zbog Srbije". Nisam, bas, neki veliki tumac sakrivenih misli, ali mi sve ovo lici na neko ponavljanje istorije, zbog zapadnih mesetara kojima nije svejedno da Srbija napreduje i puzevom brzinom.
Остави коментар
6 + 7 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1197
Најновије вести