Путеви Србије: Радови на више деоница ауто-путева

БЕОГРАД: На ауто-путу између Суботице и Новог Сада, у смеру ка Новом Саду, у близини петље Врбас, до 15. августа обављају се радови на санацији коловоза.
Radovi na putu/ Dnevnik
Фото: Ilustracija, Dnevnik

Саобраћај се одвија двосмерно на правцу Нови Сад - Суботица, а на петљи Врбас је омогућено укључење и искључење са ауто-пута, из правца Суботице ка Новом Саду.

На ауто-путу Е-75 код чеоне наплатна станица Стара Пазова - Инђија радови на одржавању коловозне конструкције трајаће до 30. јула.

За саобраћај је затворена петља Стара Пазова, а саобраћај је преусмерен са леве на десну коловозну траку кроз службени пролаз, све до наплатне станице Стара Пазова, одакле се одвија нормално.

Возила која се крећу из Београда ка Старој Пазови морају да се искључе на петљи Нови Бановци.

На ауто-путу Е-70, у зони наплатне станице „Шид“, 18. јула од 09 до 19 сати изводиће се радови на монтажи челичних порталних носача.

Радови ће бити извођени у оба смера, у возној и зауставној саобраћајној траци, а саобраћај ће се преусмеравати у претицајну саобраћајну траку.

Током извођења радова доћи ће до две краткотрајне обуставе саобраћаја у трајању од 15 минута и то у 13 часова у смеру ка граничном прелазу Батровци и у 16 сати у смеру ка Београду.

На ауто-путу између Бубањ Потока и Баточине од 29. јула отпочеће се са постављањем саобраћајне сигнализације у оквиру радова на одржавању надвожњака на петљи Умчари.

У првој фази радова, за саобраћај на надвожњаку ће бити затворена лева саобраћајна трака из правца Београда, док ће се саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем у десној траци.

Токо ове фазе испод надвожњака за саобраћај ће бити затворена возна и зауставна трака у смеру Ниш-Београд, а саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.

Планирани рок завршетка радова је 1. октобар.

На мосту преко Тамиша код Сечња у току су радови на редовном одржавању на левој страни моста у смеру Сечањ - Бока.

Саобраћај се одвија десном коловозном траком уз наизменично пропуштање возила, а планирани рок завршетка радова је 15. август.

На наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила.

EUR/RSD 117.2771
Најновије вести