Суво и сунчано

​​​​​​​НОВИ САД: Суво са сунчаним периодима и мало облака. Ветар слаб северних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална температура 1, а максимална 8 степени.
vreme, fonet
Фото: FoNet

ВОЈВОДИНА: Суво са дужим сунчаним периодима уз више сунчаних сати на северу Војводине. Ветар слаб северних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална температура -1, а максимална 9 степени.

СРБИЈА: На северу суво са сунчаним периодима, а у западним, централним и јужним пределима облачније време и могућа је појава слабе кише и снега. Ветар слаб северних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална температура -2, а максимална 9 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: Следећих седам дана суво. Од викенда почиње пораст температуре уз све више сунчаних сати. У јутарњим сатима слаб мраз и понегде магла, а током дана претежно сунчано од недеље.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике ће бити повољније за већину хроничних болесника и метеоропата. Опрез се саветује срчаним болесницима. Променљиво расположење, реуматски болови и главобоља су могући код метеоропата. Препоручује се повећана пажња свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.9780
Најновије вести