m:SAT tv - најбоља телевизија за села и викенд насеља

Мтс је недавно тржишту представио нову услугу m:SAT tv која пружа могућност гледања телевизијског програма путем сателита на било којој локацији у Србији.
1

Основна предност ове услуге огледа се управо у непостојању препрека, техничких нити било којих других, да се корисницима омогући гледање великог броја телевизијских канала у врхунском квалитету слике без обзира где се они налазе. На квалитет слике не утичу ни временске неприлике, јаке падавине или ветрови. Све што је потребно јесте да се постави сателитска антена и инсталира рисивер (пријемник) и уживање може да почне.

Нове кориснике трошкови не треба да брину, јер ће првих пет месеци услугу m:SAT tv плаћати 1 динар месечно. При томе, без обзира на који се пакет одлучите прва три месеца ће вам на располагању бити свих 130 канала који су у понуди. Можете бирати између три пакета чија се месечна цена, након истека промотивног петомесечног периода, креће од 799 за почетни пакет СТАРТ до 1999 динара за највећи пакет MAX. На располагању су и додатни пакети ТВ канала који нуде врхунске филмске и серијске програме као и телевизијске канале на мађарском и румунском језику.

Инсталацију комплетне опреме, по цени од једаног динара, врше стручне екипе.

Иако намењена свима, услуга m:SAT tv посебно је интересантна становницима подручја до којих нису стигле оптичка, кабловска или било која друга телекомуникациона инфраструктура. Управо су из тог разлога села и викенд насеља најчешће локације где већ можемо видети да кровове кућа красе m:SAT сателитске антене.

(Огласни текст)

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести