Михајловић и Рјупин: Лукоил жели још више да се развија

БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић састала се с делегацијом компаније "Лукоил", коју је предводио генерални директор Денис Рјупин, а који је поручио да Лукоил жели да се развија и остане на српском тржишту.
m
Фото: Tanjug

Михајловић је рекла да Србија и Руска Федерација имају веома добре билатералне односе и стратешко партнерство, засновано на одличним односима два председника, саопштило је то министарство.

Нама је у интересу да ''Лукоил'', као успешна компанија, настави да послује у Србији и ту смо да пружимо подршку да се ваше пословање усклади са постојећим и новим законским прописима наше државе, рекла је Михајловић.

Денис Рјупин истакао је да је "Лукоил" од 2003. године у Србији и да има намеру да остане да ради у земљи, те да своје пословање заснива на законодавству Србије.

''Лукоил'' је компанија која има намеру даље да се развија. Дуго смо на српском тржишту и желимо ту да останемо. Ваша подршка у усклађивању са локалним законодавством нам је значајна, рекао је Рјупин.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести