Почела продаја станова: Ексклузива у Кули „Београд”

БЕОГРАД: Компанија „Belgrade Waterfront” објавила је почетак продаје нове колекције ексклузивних станова „The Residences at The St. Regis Belgrade”, који ће бити смештени у Кули „Београд”.
beograd na vodi
Фото: Youtube Printscreen

У питању је Сигнатуре колекција брендираних „Ст. Регис” станова, елегантних резиденцијалних јединица познатих широм света, чија је Београд прва европска адреса.

Сигнатуре колекција станова налазиће се на простору од 14. до 19. спрата монументалне Куле „Београд”, будућег симбола престонице и централног дела „Belgrade Waterfront”-а. Ти станови биће смештени у јединственом, архитектонски веома занимљивом делу Куле „Београд”, који омогућује велике, карактеристичне прозоре „искошене” тако да пружају изузетан поглед у даљину, али и видик додатно проширен у висину и ка тлу. Сигнатуре колекцију чине трособни и четворособни дуплекс апартмани с ентеријером од најквалитетнијих материјала, чиме се ствара савршен угођај за власнике.

„The Residences at The St. Regis Belgrade” су први брендирани „Ст. Регис” станови који ће бити отворени у Европи, обухватајући 220 елегантних апартмана с погледом на Саву и Калемегданску тврђаву, на идеалном месту у срцу новог центра града. Кула „Београд”, будућа највиша зграда у Србији, модерна је грађевина изузетног дизајна, с јединственим видиковцем с којег ће се пружати незабораван панорамски поглед на град.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести