ЈОШ ЈЕДАН НЕМАЧКИ ЛАНАЦ "бацио око" на Србију! Највећи су у Европи, а ево шта све нуде КУПЦИМА (ВИДЕО)

Немачки малопродајни ланац ТЕДи који већ неколико година има регистровану филијалу у Србији потврдио је да му српско тржиште веома атрактивно.
t
Фото: Youtube Printscreen

На упит портала Ритејл Србија да ли могу да дају оквирно време за улазак на српско тржиште, из компаније су саопштили да не постоји временски оквир за улазак у Србију, али да свакако прате атрактивна тржишта у Европи која су у интересу компаније да прошири своје пословање међу којима је и Србија.

ТЕДи је водећи непрехрамбени ланац продавница у Европи. Компанија је у сталном расту и тренутно има преко 3.000 продавница са више од 30.000 запослених. Заступљени смо у 15 европских држава: Немачка, Аустрија, Словенија, Словачка, Шпанија, Хрватска, Италија, Пољска, Чешка, Мађарска, Румунија, Португал, Бугарска, Француска и Белгија, додали су из компаније за портал Ритејл Србија.

Немачки малопродајни ланац ТЕДи основан је 2004. године у Дизелдорфу, да би до краја исте године имао укупно 120 отворених филијала широм Немачке. Већ 2006. године било је 400 отворених филијала и почела је да их прати чувена маскота плишаног медведића (TEDi-Bär). Пар година касније, 2011. отворена је прва филијала изван Немачке, у Грацу у Аустрији. Тако је почело ширење по Европи, да би до данас имали филијале у 15 европских земаља.

ТЕДи у свом асортиману купцима нуди играчке, ствари за кућу, аксесоар за кућне љубимце, декоративне украсе, одећу, сезонски програм, модне додатке, козметику, слаткише...

Подсећамо, дугорочне планове за Србију има још један немачки ланац. Реч је о Лидлу, који је већ у првој години пословања у нашој земљи остварио све планирано, што је том приликом потврдио и генерални директор Лидла Србија, Томислав Шапина, поводом обележавања прве године пословања у нашој земљи.

Дневник/Ритејл Србија

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести