Прича о НАТАЛИЈИ ГРЕЈС која је ШОКИРАЛА цео свет: Интригантна питања, контроверзе и тајне

Ново поглавље у испреплетеној породичној саги Наталије Грејс Барнет, серијал под називом „Интригантни случај Наталије Грејс: Наталија прича” биће премијерно приказан 28. априла од 20 часова на ТЛЦ-у.  Обе сезоне ове интригантне документарне серије која говори о односу Наталије Грејс и њеног усвојитеља Мајкла Барнета, доступне на ХБО Макс стриминг платформи. 
1
Фото: промо

Настављајући тамо где је шокантни завршетак „Интригантни случај Наталије Грејс“ стао, наставак се упушта директно у питања,контроверзе и тајне откривене у првом делу, али овог пута Наталија дели своју страну приче. Шестоделна документарна серија такође ће приказати опсежни, емотивни разговор између Наталије и њеног усвојитеља Мајкла Барнета док седе лицем у лице по први пут и суочавају се са оптужбама које су биле изречене у оба смера.

- Када је „Интригатни случај Наталије Грејс“ премијерно приказан раније прошле године, публика је била неодољиво привучена овом испреплетеном, збуњујућом сагом, што ју је учинило једном од најгледанијих нових серија на ИД-у широм кабловске мреже и стриминга. Ова прича далеко је од завршетка и јасно је да наша публика има још много питања на која тражи одговоре.

„Наталија прича” је наш одговор на ту потражњу и нуди Наталијину перспективу на ову причу чуднију од фикције”, рекао је Џејсон Сарланис, председник Turner Networks, ID & HLN, Linear and Streaming, Warner Bros. Discovery.

„Интригантни случај Наталије Грејс: Наталија прича” нуди ексклузиван приступ Наталији Грејс Барнет док дели своју причу и суочава се са оптужбама својих бивших усвојитеља Мајкла и Кристин Барнет.

Током шест делова, поново пролазимо кроз Наталијину усвојитељску сагу и оптужбе Барнета из њене перспективе, нудећи увид у оно што се заиста дешавало иза затворених врата у кући Барнета и колико истине заправо има у њиховој тврдњи да Наталија није била шестогодишње украјинско сироче са ретким генетским поремећајем, већ хомицидна одраслаособа са намером да науди њима и њиховој деци.

„Наталија прича“ такође приказује досад невиђене доказе и снимке, као и нове теорије и сведочења из разних извора, укључујући пензионисане агенте ФБИ-а који су првобитно истраживали Наталијин случај, генетске стручњаке који помажу у утврђивању правог Наталијиног узраста, и заменика тужиоца округа Типеканое, Џеки Старбак која је водила Мајклов судски поступак у октобру 2022.

Такође, документарна серија осветљава Наталијин следећи корак, нудећи портрет њеног живота са њеном новом усвојитељском породицом и ексклузивне интервјуе са њеним усвојитељским родитељима, бискупом Антоуном и Синтијом Манс.

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести