Тубић: Вече мјузикла на Теразијама биће спектакуларно

БЕОГРАД: Гост нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор био је глумац Арсеније Тубић, који је говорио о својој улози у музичко-сценској ревији "Вече мјузикла на Теразијама", чија је претпремијера 18. маја, а премијера 19. маја у Позоришту на Теразијама.
Танјуг/З. Жестић/Арсеније Тубић
Фото: Танјуг/З. Жестић/Арсеније Тубић

Тубић је рекао да ће у другој подели бити водитељ ревије са колегом Владаном Савићем, а док су у првој Драган Вујић Вујке и Славен Дошло.

Према његовим речима, публику очекује "шаренолик игроказ и деловаће спектакуларно", са пуно добре музике, кореографија и нумера из разноразних представа.

Позориште на Теразијама увек има распродате представе зато што нуди нешто другачије у односу на остала београдска позоришта, сматра Тубић.

"То је пре свега песма, игра, ведри дух. Увек кад изађем ведрије се осећам. Лепше спавам. Увек је весела атмосфера. Постоје представе које се играју 20 година и константно су пуне. Имамо своју одабрану публику која стално долази. Неке представе сам одгледао сигурно десет пута", навео је глумац.

 Тубић је рекао да за мјузикле глумци морају одржавати кондицију "констатно, да се постигне покрет на сцени, који је захтеван и мора бити прецизан".

"Мислим да је најтежи жанр, мјузикл као такав. Ако нисте 100 посто у томе, онда ће се врло лако видети на сцени да не владате тиме", рекао је Тубић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести