Лов и риболов

Друштво / Lov i ribolov РАПОРТ С ВОДЕ: НА ЈЕЗЕРУ МАГЛИЋ Петровчани  доминирали, добра и Златна рибица
На језеру Маглић Urban Fishing од 19. до 21. јула одржан је Boila Carp Cup, на ком је укупно ухваћено 2.864 килограма рибе!
Друштво / Lov i ribolov (ФОТО) РЕКОРДАН УЛОВ НА ТИСИ: Тандем Киш победник риболовачког маратона „Кечига” у Бачком Петровом Селу
Иако су многи стрепели од лошег времена током претходног викенда када је одржано 12. издање Риболовачког маратона „Кечига” на Тиси у Бачком Петровом Селу, субота без сунца и за нијансу нижа температура него претходних дана, изгледа је измамила рибу и ову манифестацију учинила рекордном по количини улова.
PhotoVideo
Друштво / Lov i ribolov (ВИДЕО, ФОТО) ВЛАСНИК ЕТНО СЕЛА БОРБИ СА ИНСТИТУЦИЈАМА Спасао младунче медведа па жели да га задржи, А НЕ ДАЈУ МУ  
ПОДГОРИЦА: Власник етно села "Вуковић" код Бијелог Поља и познати спелеолог Миле Вуковић повео је несвакидашњу борбу са институцијама како би сачувао живот једног младунца медведа.
Друштво / Lov i ribolov ШИЦАРА У КРАЉЕВЦИМА Саши и Мишку врућина не смета
По великој врућини у недељу је у Краљевцима одржана шицара и надметање у гађању глинених голубова.
Друштво / Lov i ribolov ВЛАДО МАТИЈЕВИЋ, МАЈСТОР РИБОЛОВАЧКОГ ЗАНАТА Преко планинских потока до стакленооког барона
Рођен у Сарајеву, почео да пеца у Лици, а сада је редован посетилац Канала ДТД и многих војвођанских вода...
Друштво / Lov i ribolov РАПОРТ С ВОДЕ Милан из Кулпина упецао сома грдосију од 50 кила
После недавног улова Душана Бабића из Оџака, још један капитални сом упецан је на каналу ДТД.
Друштво / Lov i ribolov ЈОВАН ДЕБЕЉАЧКИ (23) ВЕЋ СЕ ИЗВЕШТИО У ЛОВУ НА ГРАБЉИВЦЕ: Краљевачка ноћна мора за длакаве предаторе
Ко се од малена ловом пелцује, све услове има да постане добар ловац.   
Друштво / Lov i ribolov РАПОРТ С ВОДE Уловљен шаран од 10,7 килограма, али и сом од 12,5
Изузетно богати су били улови минулих дана на вајштанским водама.
Друштво / Lov i ribolov РАПОРТ С ВОДЕ Смуђу и бабушки пријали црвићи
На Сави у претходном периоду углавном није било значајнијих улова, јер је вода, кажу риболовци, била замућена. Ипак, Жељко Мармелић јуче је на потезу целулоза у близини Сремске Митровице уловио леп примерак смуђа тешког преко два килограма, уз седам крупних бабушки.
Друштво / Lov i ribolov АУ, КАКВА ГРДОСИЈА Душан код Оџака упецао сома од 60 килограма!
Топло јунско поподне на каналу ДТД, среда 26. јун овог лета господњег, око 17 сати...
Photo
Друштво / Lov i ribolov У СПЕЦИЈАЛНОМ РЕЗЕРВАТУ ПРИРОДЕ „ЛУДАШКОЈЕЗЕРО” Сребрни караш потиснуо златног, лињак и чиков заштићени
Ихтиофауна у Специјалном резервату природе „Лудашко језеро” сличан је животу у Палићком језеру и представља дом за око 13 врста риба, како аутохтоних, тако и оних инвазивних, алохтоних врста.
Друштво / Lov i ribolov НАГРАЂЕНИ ЕНТУЗИЈАЗАМ И УПОРНОСТ У ОВОСЕЗОНСКОМ ЛОВУ НА СРНДАЋЕ Злато и два сребра за председника Ловачког друштва из Каравукова
Срнећа дивљач у Србији, али и генерално на Балкану, последњих година је у дефанзиви, а текућа сезона лова на срндаће само је показала невеселу ситуацију: мањак трофејних грла, али и грла уопште.
Друштво / Lov i ribolov РАПОРТ С ВОДE: На Билећком језеру уловљен сом капиталац од 43 килограма
Са Билећког језера стижу информације о капиталном примерку сома, ког су минуле суботе уловили вешти Требињци Мика Бердовић и Алекса Јанковић.
Друштво / Lov i ribolov УГРИНОВАЧКА ШИЦАРА Никола и Радивоје најпрецизнији
У Угриновцима, у организацији истоимене Ловачке секције, у недељу на празник Свете Тројице је одржана шицара и надметање у гађању глинених голубова.
Друштво / Lov i ribolov МАГАРАЦ СЕ СКУЋИО У КРДУ ЈЕЛЕНА Необична животињска заједница виђена у Калифорнији
Магарац по имену Дизел, који је пре пет година побегао од власника у Калифорнији, недавно је виђен у – крду јелена! То је главна вест из животињског света која је претходних дана обишла планету.
Друштво / Lov i ribolov РУМЕНАЧКИ ЛОВЦИ РАЗАПЕТИ ИЗМЕЂУ ЖЕЉА И МОГУЋНОСТИ Прославили Спасовдан, уз божју помоћ чувају ловиште
Руменачки ловци у последње време боре се на више фронтова, махом без оружја: у вишедеценијској муци да, колико је то могуће, сачувају своје ловиште испред урбанизације, која незаустављиво надире, они су минуле седмице, традиционално, прославили своју славу – Спасовдан.
Друштво / Lov i ribolov ЈЕЗЕРО КРАЉЕВАЦ, КОД ДЕЛИБЛАТА, БИСЕР СРБИЈЕ: Краљевски ужици, капитални улови
Дан пецања на језеру Специјалног резервата природе „Краљевац” у Делиблату кошта хиљаду динара, док је годишња дозвола 4.000.
Друштво / Lov i ribolov ЛОВАЧКО ДРУШТВО „ЈЕДИНСТВО” ИЗ ПЛАТИЧЕВА ОБЕЛЕЖИЛО ВЕК ПОСТОЈАЊА: Од проневере и прељубе до сјајног ловишта и организације
Ловци Платичева обележили су минулог викенда стотину година организованог ловства у свом селу, век кроз који су прошли сито и решето.
Друштво / Lov i ribolov РАПОРТ С ВОДЕ На језерима хватани капитални амури, на Сави радиле плотоце, крупатице...
Минули викенд обележило је неколико капиталних улова амура.
Друштво / Lov i ribolov ШИЦАРА У ПАВЛОВЦИМА: Бајкер сјајан на дебију
На шицари у Павловцима одржаној у недељу, у „класику” победу је однео Румљанин Ненад Вукадиновић.
EUR/RSD 117.0706
Најновије вести