24СЕДАМ ФИЈАСКО НАТО ОПОЗИЦИЈЕ НА ТЕРАЗИЈАМА Скупило се око 4.500 људи са све случајним пролазницима, виоре се заставе "Мајдана"

Такозвана елита из "ПроГласа" започела је "велики" протест на Теразијама због, како тврде, али без икаквих доказа, "изборне крађе".
а
Фото: FoNet

Њима се на том скупу придружују и студенти који су наставили са малтретирањем грађана, тако што су блокирали угао Кнеза Милоша и Бирчанинове улице и та блокада траје већ 24 часа.

Као и до сада, дошли смо до сазнања какав је план опозиције за данашње протесте прозападне опозиције окупљене око тајкуна Драгана Ђиласа.

Скуп, чији програм води Жељко Бодрожић, почео је око 12 часова, док се почетак протестне шетње очекује између 13.30 и 14 часова.

Према проценама, на скупу нема више од 4.500 људи.

На скупу ће говорити глумица Цеца Бојковић, планирано је да она прочита тужним гласом писмо Маринике Тепић, која ће због лошег здравственог стања морати да прекине штрајк глађу.

Тзв. елита из "Прогласа" као изненађење спремила је данас и обраћање Радета Шербеџије. Такође, планирано је обраћање и водећих људи коалиције "Србија против насиља", али и још неких опозиционих лидера.

Радомир Лазовић први са Ђиласове листе НАТО опозиције позвао је оне који су се скупили да наставе са насиљем и терорисањем грађана.

Пошто су изгубили на изборима, Лазовић је позвао на борбу за власт на улици и тиме потврдио да им је план од самог почетка да праве хаос.

Поред тога, виориле су се заставе "Еуромајдан" чиме су јасно ставили до знања свима да прижељкују украјински сценарио "Мајдана" и у Србији.

(24 седам)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести