24СЕДАМ Објављени докази: Овако су ђиласовци признали да су изгубили изборе, па су после хтели да то сакрију од јавности! (ФОТО)

Доскорашњи председник Скупштине Србије, Владимир Орлић открио је то и објавио је доказе.
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ
Фото: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Представници Ђиласове НАТО листе "Србија против насиља" признали су да су изгубили децембарске изборе, иако су покушали да то сакрију од јавности.

Нико из листе ,,Насиљем против Србије'' током изборне ноћи није саопштио њихове пројекције резултата, а сада је откривено и зашто то нису урадили. Веома је просто -  због тога што су били потпуно свесни да су изгубили изборе.

Доскорашњи председник Скупштине Србије, Владимир Орлић открио је то и објавио је доказе.

- Мистерија: зашто Ђиласова листа није уопште саопштила своју пројекцију резултата у изборној ноћи - разрешена. Каже њихова "Нова економија": зато што су им резултати били исти као они које је саопштио Вучић. Опа. Зато и нису имали примедбе на записнике - свесни да јесу изгубили - написао је Орлић на платформи Икс, поделивши уз то и цитате из поменутих новина.

Комплетна Ђласова листа је све време знала да је изгубила изборе, иако су лагали грађане Србије да су избори наводно покрадени. Не само да су то знали, већ су и признали да су изгубили изборе, самим тим што су потписали записнике. Покушавају политички да профитирају на лажној причи о крађи гласова и да изазову хаос, како би уз помоћ Запада насилно дошли на власт, противно народној вољи.

Мисле да ће се поновити оно што су успели једном, петог октобра. Заборавили су једну круцијалну чињеницу, а то је да је Србија данас далеко јача као држава него тада, па се мокри снови ђиласоваца о револуционарном поновном доласку на власт превратом, ипак неће остварити.

24 sedam

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести