Антић: СПС на линији политике коју водимо годинама, уз СНС

Ономе у СПС-у који се противи тој политици, неће бити места у нашим редовима, поручио је данас потпредседник СПС Александар Антић.
sps, socijalisticka partija srbije
Фото: Социјалистичка партија Србије

БЕОГРАД: Социјалистичка партија Србије јединствена је у ставу који је изнео председник Ивица Дачић, а то је да остајемо на политици коју у интересу Србије водимо већ годинама и то заједно са Српском напредном странком, нашим дугорочним и стратешким партнером, поручио је данас потпредседник СПС Александар Антић.

"Ономе у СПС-у који се противи тој политици, неће бити места у нашим редовима. Са том политиком ми смо већ дуже од деценије убедљиво друга по снази партија у Србији, и то смо потврдили пре мање од месец дана на парламентарним и локалним изборима", навео је Антић у писаној изјави.

Додао је да они који су то заборавили или имају неке друге интересе, после само неколико недеља од избора, могу слободно да изађу из СПС-а или ће бити искључени.

Ми, казао је Антић, нашу политику и наше партнере не желимо да мењамо.

Према речима Антића, СПС је моментално и одлучно већ искључила из својих редова неколико таквих чланова или им је ускратила државне функције, на којима су, истиче, захваљујући доследној и одговорној политици СПС-а.

"Нико не треба да има дилему да ћемо тако и наставити", закључио је Антић.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести