„БОЛЕСНЕ МРЖЊЕ ПРЕМА СВЕМУ ШТО ЈЕ СРПСКО” Вучевић о изјави Аиде Ћоровић

БЕОГРАД: Председник Српске напредне стране (СНС) Милош Вучевић рекао је данас да је изјава активисткиње за људска права Аиде Ћоровић да ће председника Србије Александра Вучића убити мафија пример "болесне мржње према свему што је српско" и додао да ће се "борити против таквих као што је она".
Miloš Vučević
Фото: Printscreen Instagram milosvucevic_odbrana

"Њена порука је да ће они да рехабилитују мафију која је до 2012. године владала Србијом и убијала по улицама. Па је тако ублиа и премијера Србије Зорана Ђинђића, а сутра је годишњица баш тог убиства. Зар треба опет у таквом друштву да живимо? Ми ћемо се увек борити против тога. Србија заслужује све најбоље и трудићемо се да никада не доживимо пакао који нам Аида Ћоровић и њој слични прижељкују", поручио је Вучевић у објави на свом Инстаграм налогу.

Навео је да неће да им се додворава пристојним речником, јер они то не заслужују пошто Србији призивају зло и да српски народ пролази кроз пакао.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by СНС Србија (@sns_srbija)

"Срам их било! По њима српски народ није довољно страдао, а више од 100. 000 Срба напустило је Сарајево, целу Крајину су очистили од Срба, данас пакао праве нашем народу на КиМ, и цео свет ћути. И они као и та Аида Ћоровић кажу да треба још да прођемо пакао. Јесу то та људска права и слободе кад кажеш да ће председника државе мафија убити?! Страшно нам воле државу и народ.  Али свом снагом ћемо се против таквих борити", поручио је Вучевић.

Ћоровић је пре два дана на трибини у Дубровнику изјавила да ће Вучића "на крају убити криминалци са којима су сарађивали" и оценила да "Србија пролази кроз пакао".

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести