Чанак у ПСГ: Трифуновић је безвредна кукавичка крпа

БЕОГРАД: Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић написао је данас на Твитеру да је лидер ЛСВ Ненад Чанак дошао у просторије ПСГ са телохранитељима, а Чанак је потврдио на свом Твитеру профилу - да је био у ПСГ "да нађе Трифуновића", али да није био са телохранитељима.
Nenad Čanak Foto: Tanjug/video
Фото: Tanjug

"Управо је у просторије ПСГ ушао Ненад Чанак. Са телохранитељима и драмским патосом: ''Ја имам четворо деце и петоро унучади. Ви сте увредили моју породицу. А то кошта.'' Окрену се и оде", написао је Трифуновић.На Твитеру се огласио и Чанак, који је написао:

"Био сам сада у ПСГ да нађем С. Трифуновића (у даљем тексту Фидо). Није смео да понови шта је изговорио, само је понављао да је о мени рекао ''оно што сам ја говорио о Милошевићу''. Имао је пуну канцеларију људи. Сада је дефинитивно. Сергеј Трифуновић је безвредна кукавичка крпа".

Чанак је затим написао и да људи који су били са њим нису телохранитељи, већ је био у пратњи Бојана Пудара, секретара посланичке групе у Скупштини Србије који му је помогао око адресе, и са пратиоцем који му помаже јер се тешко креће. 

"Фидо је био окружен са десетак људи. Кукавица", написао је Чанак и додао да ће се, ако Трифуновић мисли да су му то били телохранитељи, вратити сам, јер је још у Београду. Трифуновић је потом објавио још један твит.

"Што се тиче Чанка и његове везе са госпођом Службом: ја немам радно време у ПСГ. Како је дебели могао да зна да сам овде у 13х на састанку, осим ако му мали људи који живе у мом телефону, нису то дојавили. Нови Шешељ? Стаааари Шешељ", написао је Трифуновић.

Иначе, Трифуновић је на последњем протесту у Новом Саду увредио Чанка и споменуо отцепљење Војводине, а лидера ЛСВ описао је као "тешко ђубре" и назвао га лажним опозиционаром.

На то је ЛСВ реаговала, наводећи да је говор Трифуновића "испод сваке границе пристојности и истине", јер је изнео салве мржње према Војводини у "маниру неофашистичких јуришника" и позвала организаторе да се ограде од Трифуновићевих речи.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести