ЂУРЂЕВ: Безбедност Србије је у сигурним рукама Вучића и Вучевића, наше службе вишеструко јаче од противничких!

,,Данашњи обилазак оперативног центра Војнобезбедносне агенције од стране председника Србије Александра Вучића и министра одбране Милоша Вучевића представља доказ да држава брине о свом безбедносном апарату и да ће наставити да јача капацитете не само поменуте агенције, већ и Војнообавештајне агенције и Безбедносно-информативне агенције, јер је њихово синхронизовано деловање сигуран залог за одвраћање непријатељских снага од деловања супротног интересима Србије"- изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
aleksandar djurdjev privatna
Фото: Приватна архива

Он је поздравио хапшење грађанина Србије који је шпијунирао у корист Албаније и тзв. Косова, те истакао да је то само наставак серије хапшења страних шпијуна попут претходно ухапшеног хрватског и бугарског.

,,Када би могли, наши непријатељи би Србију раскомадали на ситне делиће, али то не могу нити ће моћи јер Србија има снажно политичко руководство и снажан полицијски и војнички потенцијал. Морамо наставити да се наоружавамо и да технолошки усавршавамо нашу војску, а Српска лига посебно подржава најаву министра Вучевића да се у нашој земљи уведе обавезан војни рок. Председник Вучић је као врховни командант Војске Србије учинио надљудске напоре да иста, по оцени страних медија и истраживачких кућа, постане најмоћнија војна сила у региону, а геополитичке регионалне и светске околности нам диктирају да тај статус и одржимо" - закључио је Ђурђев

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести