Ђурђев: Док се жито само одваја од кукоља, Србија и Мађарска јачају стратешку сарадњу на свим пољима!

Председник Српске лиге Александар Ђурђев прокоментарисао је формирање покрета “Увек за Србију"  од стране бивше министарке и чланице Српске напредне странке Зорана Михајловић, а коме ће приступити и Драган Шормаз и Станислава Пак, такође бивши чланови владајуће партије, као “добровољно и по државу и народ веома корисно одвајање жита од кукоља".
aleksandar djurdjev privatna
Фото: Приватна архива

Према његовим речима, Србију чекају изазовна времена и важно је да се политички конвертити и камелеони истерају на површину, да не праве штету унутар система на рачун народних пара, а против истог тог народа.

„Такав је био и Раде Баста, Српска лига је прва указала на непочинства овог НАТО спавача и сада је тамо где му је место", напоменуо је Ђурђев.

Председник Српске лиге истакао је да ће све те новоформиране натофилске партије бити звезде падалице на српском политичком небу на коме никад неће засијати, јер их народ једноставно презире, а да се озбиљни људи морају окренути важним стварима. “Једна од њих је данашњи састанак председника Србије Александра Вучића и мађарског премијера Виктора Орбана у Београду. Две суседне и пријатељске земље настављају да јачају стратешку везе у областима безбедности, енергетике, прехрамбене индустрије и др. То су сјајне вести и то су праве ствари, Срби и Мађари су озбиљни и историјски народи и као такви имају заједничку и светлу будућност", закључио је Ђурђев.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести