ЂУРЂЕВ УПОЗОРИО Ако се настави демографска катаклизма, уз грађански рат који нам спремају, Срба у Србији више неће бити!

,,Србији се спрема демографски колапс, рађа нам се најмање деце у историји земље, просечна старост је одавно преко 40 година, породичне вредности се разарају, веронауку терају из школе, а западни центри моћи нам припремају грађански рат. Уз геј параде којих је у Београду сваке године све више, ако се овако настави, Срба у Србији више неће бити" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
aleksandar djurdjev, Privatna arhiva
Фото: Приватна архива

Он сматра да су кривци за демографску катаклизму која се надвила над нашом државом очигледни и да су потребни доказани и проверени борци за породицу и моралне вредности у нашем друштву.

,,Ни Ана Брнабић као премијерка, ни Дарија Кисић Тепавчевић као министарка за бригу о породици и демографију, ни Александар Шапић као градоначелник Београда нису ништа урадили да се демографска слика Србије поправи. Давање новца мајкама деце не може да надомести антипородичне законе, геј параде и повремене нападе на цркву, а поменути функционери нису учинили ништа да то спрече. Истраживања показују да жене раде више од мушкараца, како је могуће да Брнабић и Кисић-Тепавчевић као жене нису учиниле ништа да се положај мајки и супруга поправи?" - пита се Ђурђев.

Председник Српске лиге поручио је да је на љуту рану потребно ставити љуту траву и да нам треба нови председник владе који ће кренути у озбиљну борбу против беле куге заједно са црквом.

,,То једино може бити Милош Вучевић, док је он био градоначелник Новог Сада тамо није било геј парада, тамо је број становника порастао, тамо је изграђено више него икад вртића. Црква и народ имају поверење у њега, јер је верујући човек, породичан и домаћин и зна да штити праве вредности. Не смемо заборавити да нам западни центри моћи припремају грађански рат, Вучевић то разуме и хоће и може да спречи, али разуме и да свакодневно морамо водити прави мали рат за свако новорођенче, за сваку мајку, за сваку жену која ради од јутра до мрака, а није за то плаћена. Или ћемо се пробудити и кренути да бранимо породицу, веру и нацију или нас неће бити и изгубићемо државу, изгубићемо све" - закључио је Ђурђев.

Лични ставови аутора не представљају ставове руководства Дневника, главног и одговорног уредника нити редакције листа и портала Дневника, те исти не могу по основу објављених личних ставова аутора сносити имовинску, материјалну нити било какву другу одговорност.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести