Гојковићева осудила хајку на Вуичића

БЕОГРАД: Председница Народне скупштине Маја Гојковић осудила је хајку и нападе на председника Републике Србије Александра Вучића коју, како је истакла, води дневни лист “Курир“:
gojkovicMaja07-RHA.jpg
Фото: Дневник (Радивој Хаџић)

Најоштрије осуђујем бесомучну хајку која се води против председника Републике Србије Александра Вучића. Неистине које се пласирају већ дуже од месец дана, очигледне личне увреде и мржња према председнику Републике Србије немају никакве везе са слободом медија иза које неки покушавају да се сакрију, навела је Гојковићеа у саопштењу.

Она је нагласила да је Србија правна држава у којој закони важе за све и морају да се поштују, па зато, како је додала, забрињавају ставови који долазе чак и од појединих актуелних или некадашњих посланика да изгледа не морају сви да плате порез и измире своје законске обавезе према држави и грађанима ове земље. 

Уверена сам да грађани Србије, који су на изборима дали снажну подршку председнику Вучућу за политику стабилности и развоја Србије коју води, јасно могу да виде колико су ови приземни и брутални напади на њега бесмислени и неосновани, истакла је она.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести