Грађани: Дошли смо да подржимо председника Вучића јер "од њега нема боље"

БЕОГРАД: Бројни грађани из свих делова Србије пристижу на плато испред Дома Народне скупштине где у 19.00 часова треба да почне скуп "Србија наде" на који је позвао председник Србије Александар Вучић.
Танјуг/Милош Миливојевић
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

Плато испред Дома Народне скупштине је скоро у потпуности попуњен, грађани упркос лошем времену и даље пристижу на скуп "Србија наде" из разних крајева Србије и делова Београда.

Две госпође из Пирота рекле су за Танјуг да су дошле да подрже председника Александра Вучића и сагласиле се да "од њега нема боље".

"Ја сам дошла са Врачара да подржим мог председника. Не дај Боже и да сам била болесна, морала бих да дођем. Он нама нека остане, он је нама добар, само он па он, нико други. Води рачуна и о деци и свакога воли, никога не мрзи свакоме жели да помогне и да да. Живео нам Вучић", рекла је једна госпођа која је, како каже, дошла са београдске општине Врачар. 


Плато испред Скупштине и околне улице испуњени, грађани још пристижу на скуп

БЕОГРАД: Пола сата пре почетка скупа "Србија наде" плато испред Народне скупштине је испуњен грађанима који су стигли из свих крајева Србије.

Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

Грађани који су окупљени и у Пионирском парку и околним улицама носе бројне заставе Србије и транспаренте којима пружају подршку председнику Александру Вучићу и са натписима одакле долазе.

На бини на којој ће се одржавати програм истакнут је велики билборд "Србија наде".

На скуп су стигли премијерка Ана Брнабић као и министри у влади.

Извештачи Тањуга јављају да се велики број људи и даље иде ка Народној скупштини из правца Булевара краља Александра, а још увек велики број учесника скупа прелази Бранков мост.

Бранков мост је потпуно испуњен грађанима који иду ка месту догађаја.

Мост су прешли и Срби из источног Сарајева носећи транспаренте и заставе Србије, а ту су и Војвођани.

Сви они носе транспаренте подршке Вучићу и заставе Србије и Српске напредне странке.


Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

Један од посетилаца долази из Републике Српске, из Добоја и поздравља све људе из тог краја, а нагласио је да је дошао да пружи подршку Вучићу и сва дела која он чини.

"Дошла сам да подржим председика он је урадио много тога и не можемо да му се одужимо никада у животу за све што је урадио. Скуп је супер, доћи ће сигурно још много људи. Ја сам дошла из Пожаревца, а са мном је дошло пуно људи да подржи председника и Србију. Пожаревац је уз председника", поручила је једна пожаревљанка. 

Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић

На великом броју транспарената које истичу грађани могу се видети поруке подршке председнику, као што су "Врачар уз Вучића". "Чукарица је уз тебе", "Вождовац је уз Вучића" али и поруке подршке из разних делова и градова Србије.

Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић

На бини су постављена и два велика видео - бима на којима се емитују поруке подршке политици Александра Вучића као и цитати председника.

"Служим само Србији, само то је моја политика", наводи се у цитату.

Још током преподневних часова у Београд су стигли грађани из Новог Сада, Ниша, Параћина, Пријепоља, Панчева, Врања, Крагујевца, Опова, Алексинца, Новог Бечеја, као и са Косова и Метохије.

Скупу присуствују и министри у Влади Србије, међу којима су Синиша Мали, Горан Весић, Маја Гојковић, Јелена Танасковић, Никола Селаковић и други.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести