Градски одбор СПС-а подржао изградњу четвртог моста

Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Новом Саду подржава убрзани инфраструктурни развој Града Новог Сада, који се односи на изградњу новог, четвртог, моста преко реке Дунав. Званичним саопштењем огласили су се на свом Инстаграм налогу.
sps, socijalisticka partija srbije
Фото: Социјалистичка партија Србије

– Упркос свим потешкоћама, у протеклој деценији Град Нови Сад је успео, да поред свих осталих капиталних инфраструктурних улагања, заврши један и започне изградњу другог моста преко реке Дунав који је гарант даљег инфраструктурног и привредног развоја града.

Такође, осуђујемо неодговорно понашање одређених појединаца који својим деловањем као таоце држе све грађане Новог Сада. Сматрамо недопустивим нападе и претње упућене припадницима МУП-а Републике Србије и новинарима „Новосадске ТВ“.

Развитак Новог Сада не сме и неће зауставити група политички мотивисаних и неодговорних појединаца. СПС у ће увек бити на првом месту интерес грађана Новог Сада и њихов сваколики квалитет живота ! Да је мање политичке острашњености и задовољења ситних страначких интереса, сви Новосађани и они који у наш Град долазе, радовали би се новом мосту као што смо се ми радовали мосту Слободе, а они мало старији Новосађани и Жежељевом мосту – истакнуто је у саопштењу.

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести