Циркус опозиције на Тргу Републике: Када је видео колико људи се појавило, Ђилас морао да се сакрије и то на сопственом митингу (ФОТО)

Шлаг на торти катастрофалне предизборне кампање листе Драгана Ђиласа "Србија против насиља" стављен је вечерас на Тргу Републике.
1
Фото: 24седам

Данима су представници Ђиласове НАТО опозиције најављивали спектакл за 12. децембар и завршни митинг њихове листе у центру Београда. А онда, пише 24.седам

Онда их је опалио шамар реалности. Таква шамарчина их је погодила да је Драган Ђилас, лидер ове листе, човек за кога иде сваки глас за НАТО опозицију, морао да се крије.

Да, добро сте прочитали. Ђилас се крије на сопственом митингу.

Наиме, када је видео колико мало људи је дошло на завршни митинг, почео је да се крије, и склања.

На његов дугонајављивани "велелепни" скуп дошло је 1.300 људи.

То се може уочити и на фотографији где се јасно види Мирослав Алексић, а поред њега посрамљени Ђилас који окреће и сагиње главу, пише 24.седам.

Фото: 24.седам

Дакле, јасно је сада потпуно да Драган Ђилас нема храбрости да се суочи ни са сопственим присталицама. Мада, ако узмемо у обзир да ово нису његове присталице, већ грађани који подржавају друге странке, можемо лако доћи до закључка да ни присталице других странака не верују у коалицију са Ђиласом.

Ђилас је свестан те чињнеице, па се сакрио, не не би доживео јавну критику и понижавање од људи који нису из његове странке.

Каква политика таква и реалност. Политку немају, а вечерас су то сазнали и они пошто су добили толико јак шамар реалности да ће им образи бридети још дуго после 17. децембра и избора.

24седам

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести