Дачић: Избори веома значајни због политичке стабилности Србије

БЕОГРАД: Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић и носилац листе "Ивица Дачић - премијер Србије" гласао је јутрос око 7 сати на бирачком месту у Месној заједници "Дедиње", на београдској oпштини Савски венац.
1
Фото: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић поручио је да су данашњи избори веома значајни, јер је важно да у наредном периоду Србија има политичку стабилност и државно јединство.

Дачић је, после гласања на бирачком месту у Месној заједници Дедиње, рекао да очекује да данашњи избори протекну у мирној и демократској атмосфери.

-Скренуо бих пажњу да су ово веома важни избори, јер се Србија налази у одлучујућем периоду када ће се на дневним реду наћи најважније теме од националног и државног значаја и веома је битно да Србија има политичку стабилност и државно јединство у наредном периоду - рекао је Дачић.

Додао је да су избори важни и за Социјалистичку партију Србије, њену будућност и место на политичкој сцени.

-Спремни смо да будемо што је могуће више одговорни за даљи развој Србије. Надам се добром изборном резултату и наставку успешне политике која је у интересу Србије и народа у целини. Да вечерас буде празник демократије. Убеђен сам у победу наше коалиције заједно са нашим партнерима и СНС - навео је Дачић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести