КОАЛИЦИЈА "СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА" ЗАПОЧЕЛА ПРЕДИЗБОРНУ КАМПАЊУ У НИШУ Србија се гради поштењем, радом и искреношћу

Коалиција “Србија против насиља” одржала је вечерас скуп у Нишу којим је и званично започела  предизбону кампању.
marinika tepic yt
Фото: Youtube Printscreen

Представници те листе поручили су да се боре за правду, слободу и изборну вољу грађана и најавили да ће им први корак после  парламентарних избора 17. децембра бити испуњење захтева са протеста "Србија против насиља".

Један од нослилаца листе Мирослав Алексић рекао је да је њихова идеја да разговарају са што више грађана и да им укажу на то да је Србији потребно друштво без агресије, насиља и мржње, пренеле су "Јужне вести".

Он је рекао и да ово није само коалиција политичких партија, него и грађана Србије којима је, како је рекао, сада јасно да се Србија гради поштењем, радом и искреношћу.

Радомир Лазовић из Зелено-левог фронта рекао је да ће кампања листе “Србија против насиља” бити фокусирана на разговор са грађанима и да ће покуцати на свака врата у Србији.

"Први корак који ћемо испунити после 17. децембра јесте да ћемо све захтеве протеста Србија против насиља испунити", рекао је Лазовић.

Александар Јовановић Ћута из Еколошког устанка истакао је да ће заједно са коалицион партерима посетити и људе у најзабаченијим селима, а да ће кренути са Старе планине.

На скупу су се обратили и Мариника Тепић, Павле Грбовић и Срђан Миливојевић.

Том приликом представили су закон за борбу против корупције високих функционера, а рекли су и да ће на свим бирачким местима бити најмање по два контролора.

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести