ОПОЗИЦИЈА ЛИКУЈЕ ШТО СТРАНЦИ НАПАДАЈУ СРБИЈУ: Након обављеног прљавог посла, признали да су и сами учествовали у томе!

Не само да воде аутошовинистичку политику, то се и до сада знало, већ је новина у томе што то сада раде потпуно транспарентно и тиме се поносе.
o
Фото: Printscreen/X/nzelenovic

Европски парламент (ЕП) усвојио је данас срамну резолуцију о Србији, која се тиче локалних и парламентарних избора у Србији, а којом се тражи и међународна истрага око гласања.

За усвајање резолуције против Србије лобирали су проверени србомрсци. Ђиласовска опозиција, предвођена Мариником Тепић, Павлом Грбовићем, Радомиром Лазовићем и Небојшом Зеленовићем здушно се упрегла да дође до оваквог исхода, а домаћин им је била ноторна Виола фон Крамон, иначе велики Куртијев лобиста и заговорница тзв. Републике Косово.

Колико су из НАТО опозиције поданички настројени према највећим србомрсцима, показује и то што су поносно и насмејано позирали са Куртијевом лобисткињом и то у тренутку када тзв. премијер Косова спроводи невиђени терор и етничко чишћење над Србима у покрајини.

Иако је јасно да нема ни говора о било каквим изборним неправилностима, а камоли о крађи децембарских избора у Србији, то није спречило лицемерне европарламентарце да изгласају ову непријатељску резолуцију према нашој земљи, из чисто интересних и геополитичких разлога.

24 седам

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести