(ВИДЕО) Руска странка: Захтевамо хитан прекид европских интеграција – СТОП ЕУ

Предизборна кампања у Србији полако улази у финиш, политичке поруке и актери су разноврсни, а пажњу свакако скреће Руска странка са захтевом да Србија прекине све приступне преговоре са ЕУ и да се у потпуности окрене ка истоку.
р
Фото: Youtube printscreen/Ruska TV Srbija

Руска странка се огласила саопштењем, које преносимо у целости:

„Руска странка се залаже за хитан прекид преговора са Европском унијом. Трома бирократија која долази из Брисела закуцава последње ексере у свој ковчег, док у исто време претње и уцене које долазе из Брисела ка Београду не престају. Уместо да се бирократе из Брисела баве насиљем које производе мигранти и рецесијом у свом дворишту они испостављају сулуде захтеве нашој држави. Са друге стране, Руска Федерација бележи привредан раст и пораст БДП. Европска унија нас већ две деценије лаже и уцењује и тако ће бити све док она постоји, док нам са истока стиже како економска подршка, тако и подршка у погледу наше јужне српске покрајине, коју иста та ЕУ хоће да нам отме. Доста је лажних обећања, јер Србија нема времена за бацање. Из свега наведеног, захтевамо да Србија хитно прекине све приступне преговоре са Европском унијом, а грађане позивамо да нас подрже у овој идеји, јер се једино Руска странка на целој политичкој сцени истински залаже за хитан прекид европских интеграција“.

Подсећамо, Руска странка је странка националне мањине, која је поднела кандидатуру за покрајинске изборе и налази се под редним бројем 4 под називом Руска странка – Срби и Руси браћа заувек. У наставку погледајте видео саопштење представника Руске странке.

НСуживо

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести