ШТА ЈЕ ГОВОРИО МИРОСЛАВ АЛЕКСИЋ: За време власти Драгана Ђиласа и Демократске странке Србија је доведена до просјачког штапа (ВИДЕО)

Грађани Србије често имају слабо памћење и зато није лоше да се с времена на време подсетимо шта су изговарали политички актери пред милионским аудиторијумом, пише портал nsuzivo.rs.
miroslav aleksic YT
Фото: Youtube/N1

Други кандидат на републичкој листи окупљеној око Ђиласове коалиције Србија против насиља, Мирослав Мики Алексић имао је занимљив политички пут. Каријеру је започео у Уједињеним регионима Србије Млађана Динкића и након локалних избора 2012. године дошао је на место председника општине Трстеник.

Све би било у реду, али ако узимемо у обзир Микијеве погледе на свет данас, постоји једна зачкољица.

Мирослав Мики Алескић је постао председник општине Трстеник захваљујући подршци коју је добио од стране СНС, СПС, Нове Србије и ПУПС. У периоду од 2012. до 2016. године за Микија Алексића је Александар Вучић био човек који уздиже Србију и привлачи инвестиције.

За Микија, градови и општине у Србији добијају стабилне изворе финансирања тек након 2012. године и доласка СНС и Александра Вучића на власт. До 2012. године, како је Мики говорио, Србију је Демократска странка на челу са Тадићем и Ђиласом довела до просјачког штапа.

Поставља се питање, шта се десило са Мирославом Микијем Алексићем из Трстеника?

Да ли су га занела светла великог града?

Да ли је новац Драгана Ђиласа одиграо пресудну улогу па је Мики одлучио да стане у колону са онима који су по његовим речима довели Србију до просјачког штапа?

nsuzivo.rs

 

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести