(ВИДЕО) СПС СЕ ИЗВИНИО ВУЧИЋУ Човек из Блаца одмах искључен из СПС

БЕОГРАД: Социјалистичка партија Србије саопштила је Поводом објављеног снимка на којем се грубо вређа председник Републике Александар Вучић, да није реч о председнику Општинског одбора СПС у Блацу, већ о лицу које је било у групи грађана, која се придружила СПС-у.
s
Фото: printscreen instagram avucic

''Тај појединац је одмах данас искључен из странке и разрешен свих функција у Блацу. Тако ће бити са свима који не поштују политику Социјалистичке партије Србије. Желимо да упутимо извињење председнику Александру Вучићу, са којим Социјалистичка партија Србије и наш председник Ивица Дачић, имају веома коректну сарадњу 11 година, са циљем да ту сарадњу наставимо и после децембарских избора у интересу Србије'', наводи се у саопштењу СПС.

Председник Вучић поделио је видео-снимак на којем лидер Социјалистичке партије Србије из Блаца вређа председника државе. На Инстаграм порфилу "avucic" објављен је видео на којем се, како се наводи, може видети ''лидер СПС из Блаца'' док пева песму у којој отворено вређа председника.

"Толико о инвентивним програмима и плановима за будућност Србије. И зато, Србија не сме да стане.", написао је Вучић уз подељени видео снимак

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести