ВУЧЕВИЋ: Ни гласачи Ђиласове листе више не верују Ђиласу

Милош Вучевић, председник Српске напредне странке, рекао је да је данашњи мали скуп код Теразијске чесме доказао да "Драгану Ђиласу не верују ни гласачи Ђиласове листе."
1
Фото: Printscreen/Instagram/milosvucevic

-Након што су увидели да насиљем неће успети у намери да изазову хаос, сукобе и насилну промену власти, представници бившег режима су се одлучили на покушај паралисања центра Београда у данима новогодишњих празника. Знају они врло добро да их народ неће. То се показало на изборима, то се показало поново и на овим скуповима који су окупили тек по неког активисту опозиције. Ни гласачи Ђиласове листе више не верују Ђиласу, што најбоље доказује мали број окупљених демонстраната на данашњем скупу код Теразијске чесме - навео је Вучевић.

Додао је да му је жао што су Београђани данас и претходних дана имали проблема са кретањем кроз престоницу, баш у време припрема за празнике.

-Жао ми је што су Београђани данас и претходних дана имали проблема са кретањем кроз престоницу, баш онда када се традиционално припремају новогодишњи и божићни празници. Сигуран сам, да је убедљивој већини Београђана драго што припадници бившег режима неће бити у прилици да воде главни град у наредне четири године. Упропастили би им много више од припреме дочека Нове године. Иза себе би оставили празну касу, нереализоване пројекте и девастиран град. Баш као и 2012. године - поручио је Вучевић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести