Јовановић: Не одустајем од идеје предизборне владе

БЕОГРАД: Предизборна влада је једини излаз из кризе у којој се налазимо и последња шанса да у изборе уђемо са атмосфером која бар мало личи на нормалну и из њих изађемо без нових ожиљака, оценио је председник Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић и поручио да неће одустати од те своје идеје.
cedomir jovanovic tanjug.
Фото: Tanjug

Идеја о предизборној влади, коју сам предложио, није начин да ја лично постанем део власти, како то данима пишу таблоди под контролом власти, наводи се у писаној изјави Јовановића.

Не интересује ме да будем део те владе, нити се овде ради о приватним амбицијама, како неки замишљају и за шта ме оптужују, предочио је лидер ЛСВ.

Јовановић је истакао и да га занима шта о тој његовој идеји мисли Драган Ђилас, Демократска странка и Двери.

Желим да их чујем и да ли разумеју у којем паклу ћемо се наћи на пролеће следеће године ако одбијемо да сами себи помогнемо, пошто нам неко други сигурно неће помоћи, напоменуо је лидер ЛДП.

Вучић, са своје стране, мора да разуме да не може да одбија сваки предлог и да се понаша као председник једне од странака која иде на те изборе док оставља остатак друштва, које не разуме шта се у овој земљи дешава и има природну сумњу у регуларност избора и њиховог спровођења, закључио је Јовановић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести