КОАЛИЦИЈА ОКО СПС ПРЕДАЛА РИК-у ЛИСТУ Ивица Дачић - премијер Србије ВИШЕ ОД 20.000 ПОТПИСА ПОДРШКЕ

БЕОГРАД: Коалиција Социјалистичка партија Србије-Јединствена Србије-Зелени Србије, предала је вачерас Републичкој изборној комисији листу под називом “Ивица Дачић - премијер Србије” за предстојеће парламентарне изборе заказане за 17. децембар.
ivica dacic, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Предаји листе присуствовали су, уз председника СПС Ивицу Дачића и лидери Јединствене Србије и Зелених Србије, Драган Марковић Палма и Иван Карић, као и кандидати за народне посланике.

С лидерима странака били су и страначки функционери Бранко Ружић и министри Славица Ђукић-Дејановић, Ђорђе Милићевић, Новица Тончев, шефица посланичке групе Снежана Пауновић, кандидат за градиначелника Тома Фила.

Коалиција окупљена око социјалиста предала је потписе више од 20.000 гласова.

Председник СНС Милош Вучевић предао је први данас у 12 сати Републичкој изборној комисији листу "Александар Вучић - Србија не сме да стане" за изборе за народне посланике са више од 92.000 потписа подршке.

раније данас, председник Србије Александар Вучић захвалио је свим грађанима Србије који су јуче потписали подршку за листу "Александар Вучић - Србија не сме да стане" и оборили све рекорде у прикупљању потписа, додавши да је то знак његовој странци да мора да ради још више.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести