Кркобабић: Гарантована пензија не мања од 100 евра

КРАГУЈЕВАЦ:  Лидер ПУПС-а Милан Кркобабић изјавио данас у Крагујевцу да су приоритети те партије гарантована пензија не мања од 100 евра за старије од 65 година без икаквих примања, гарантни фонд за стратешке пољопривредне производе и насељавање празних кућа у селима Србије.
milan krkobabic
Фото: Tanjug, arhiva

„ПУПС вам јамчи да ни пензионери Србије ни села Србије неће издати Србију“, поручио је Кркобабић.

Данашњи скуп ПУПС-а одржан је у препуној скупштинској сали Града Крагујевца, наведено је у саопштењу.

Предизборном скупу су присуствовали у име Српске напредне странке члан Извршног одбора Александар Сенић, у име домаћина председник градског одбора ПУПС-а Крагујевац и председник Градске организације пензионера Крагујевац Ратко Томашевић, у име „Српске лиге“, коалиционог партнера ПУПС-а, председник Александар Ђурђев.

Гост скупа из Републике Српске био је председник „Покрета за Бијељину“ и потпредседник скупштине Града Бијељина Миленко Митровић.

На предизборном окупљању је говорио и кандидат за народног посланика и председник Извршног одбора ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић, као и кандидат за народног посланика Стефан Кркобабић.

У име Српске Напредне Странке члан Извршног одбора Александар Сенић истакао је значај сарадње СНС-а и ПУПС-а у решавању животних питања грађана Републике Србије, пре свега пензионера и људи у селима Србије.

„Сарадња СНС-а и ПУПС-а се темељи на међусобном уважавању, али и решености да иза те сарадње остану конкретна дела“ рекао је Сенић.

У име „Српске Лиге“ председник Александар Ђурђев подсетио је да је Српска лига снажно уз ПУПС.

„Државни и национални интереси су приоритет, а ПУПС и СНС јасно у свом деловању показују да знају шта су приоритети. И Кркобабић и Вучић заслужују и поштовање и поверење, како чланова Српске Лиге тако и грађана Србије“, поручио је он.

Пензионери, пољопривредници и пролетери дају пуну подршку политици ПУПС-а и изборној листи под редним бројем једна, изјавио је председник ИО ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић.

Домаћин скупа Ратко Томашевић подсетио је на конкретне резултате ПУПС-а у Крагујевцу, али и целој Србији и истакао задовољство што обичан човек, коме је политика ПУПС-а усмерена, то и препознаје, наведено је у саопштењу ПУПС-а.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести